EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ 2023: 5 bin TL emekli Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinden kimler yararlanacak, ikramiyeler ne zaman yatacak? 4A, 4B, 4C ödeme takvimi listesi!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in ilanının 100. Yılı münasebetiyle emeklilere 5000 TL emekli ikramiyesi verileceğini duyurmuştu. Cumhuriyet Bayramı'na az bir zaman kala, ikramiyelerin yatacağı tarih gündem oldu. Bayram ikramiyesi alacak olan vatandaşlar, gerekli bilgileri merak ediyor. Bütçeye maliyeti 61 milyar lirayı geçecek olan Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi bir defaya mahsus olacak. Peki, 5 bin TL emekli Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak, kimlere verilecek?

Bu yıl, milyonlarca vatandaşın hesabına 29 Ekim'de kutlanacak Cumhuriyet'in 100. Yılı vesilesiyle 3. emekli ikramiyesi yatırılacak. Vatandaşlar, bayram ikramiyesi ödemelerini almak için heyecanla beklerken, araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasına göre, emeklilere Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi bir defaya mahsus olacak. İşte ayrıntılar...