Emekli ikramiyesi ödemeleri bu ay olacak mı? SSK (4A, 4B, 4C), Bağkur ve Emekli Sandığı 5000 TL Çalışan emekliye ikramiye ne zaman yatacak?

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiyenin yatıp yatmadığı araştırılıyor. Milyonlarca kişi emekli ikramiyesi ödeme takvimini öğrenmek isterken "5000 TL Çalışan emekliye ikramiye ne zaman yatacak? Emekli ikramiyesi ödemeleri bu ay olacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. Konuyla ilgili; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, önemli açıklamalarda bulundu. Peki; 5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte yanıtı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiyenin ne zaman ödeneceğine ilişkin "Meclis'te kabul edilir edilmez çalışmalara başlayacağız. Emeklilerimize en kısa sürede inşallah ulaştıracağız" açıklamasında bulundu. Gelen resmi açıklama sonrasında "Emekli ikramiyesi ödemeleri bu ay olacak mı? SSK (4A, 4B, 4C), Bağkur ve Emekli Sandığı 5000 TL Çalışan emekliye ikramiye ne zaman yatacak?" sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte emekli ikramiyesi hakkında son bilgiler.