Doktorun paylaşımları hain FETÖ örgütündeki paniği iyice arttırdı

Hain terör örgütü FETÖ elebaşının sağlık durumu iyice ağırlaştı. yaklaşık 40 yıldır yanında olan Pensilvanya'daki özel doktorunun sosyal medya paylaşımları hain örgütte büyük panik yarattı.

40 yıldır FETÖ lideri Gülen’in doktorluğunu yapan Kudret Ünal’ın sosyal medya paylaşımları elebaşının ölüm döşeğinde olduğunu gösterdi. Hain örgütteki panik iyice artı.

Panik havası hakim

15 Temmuz hain darbe girişimi başarısız olunca dağılma noktasına gelen FETÖ’nün Pensilvanya’daki ininde panik havası hakim.

İstihbarat birimlerinin ulaştığı bilgiler ışığında pensilvanya’daki malikanede son günlerde yaşananların detaylarını tv100 gündeme getirdi.

Haberin Devamı

Hain örgütün elebaşı Fetullah Gülen geçtiğimiz hafta ilk olarak kalp spazmı geçirdi. Bu gelişmenin duyulması örgütte moral bozukluğuna neden oldu. Hain örgütün ini Pensilvanya ikinci şoku Gülen’in zehirlenmesiyle yaşadı. Zehirlenme olayı patlak verince molla diye tabir edilen bir örgüt yöneticisi intihar etti.

Paylaşım ele verdi

Pensilvanya’daki malikanenin dünyayla irtibatı tamamen kesildi. Bu kez de elebaşının koronaya yakalandığı ortaya çıktı.

Panik yaşayan örgüt yöneticileri Gülen’in sağlık durumunun iyi olduğu imajı vermek için bir video yayınladı. İstihbarat birimleri tarafından incelenen videonun 5 ay önce kaydedildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

FETÖ elebaşının sağlık durumunun kötüye gittiğinin işaretini 40 yıldır yanında bulunan doktoru kudret ünal’ın paylaşımları verdi.

FETÖ elebaşının röportajlarında yanında tansiyonunu ölçerken çekilen görüntüleri ile gündeme gelen doktoru Kudret Ünal sosyal medya hesabından Fetullah Gülen etiketiyle bir mesaj paylaştı.

Panik iyice arttı

FEÖT firarisi doktorun bu paylaşımı örgüt üyeleri tarafından FETÖ elebaşı Gülen’in ölüm döşeğinde olduğu mesajı olarak alındı. Hainlerin paniği iyice arttı.

Haberin Devamı

Tedavisi sürüyor

elebaşı gülen’in pensilvanya’daki malikanede özel hazırlatılan bir klinikte tutulduğu ve tedavi sürecini ise sadece doktor Kudret Ünal’ın yürüttüğü öğrenildi.

Sonraki Haber