Milyonları ilgilendiriyor! Devlet destekleri tek tek açıklandı! İşçi başına verilen destek 48 bin lirayı buluyor! Kadın, genç, EYT’li emekli, asgari ücretli için büyük avantaj!

Devlet destekli işveren teşvikleri ile kadın, genç, EYT’li emekli ve asgari ücretli istihdamında milyonlarca iş kapısı aralanıyor. İşverene prim teşvikinden yararlananların sayısı her geçen gün artarken bu sayı şu an 12 milyonu geçti. Verilen destek miktarı işverene kolaylık sağlarken, istihdam yaratan işletmeye işçi başına verilen destek 48 bin lirayı, diğer sektörler için de 35 bin lirayı buluyor. Peki, İşveren istihdam teşvikleri neler? İşte detaylar…

Devletin istihdam politikaları kapsamında verdiği teşvikler milyonlara iş kapısı oldu. Devlet destekleri hem işçiye hem de işverene büyük nefes aldırırken, kadın, genç ve EYT emekli olmak üzere pek çok kategoride işsizliğe de çare olmaya devam ediyor. Sigortalı istihdamın artırılması, gençlere, kadınlara iş kapısı açılması, bölgesel yatırımların özendirilmesi amacıyla milyonlarca çalışan için prim indirim, teşvik ve destekler sağlanıyor.