NASA'nın çalışmalarında ortaya çıktı. İşte Dünya'nın gayri resmi sona ereceği tarih. Tahminlerinizden çok kötü sonumuz gelecek

NASA'dan bilim adamlarının ve Hawaii Üniversitesi'nden bir ekip Ay'ın hareketlerinin Dünya'yı derinden etkileyecek olan etkilerini araştırdı. Bilim adamlarının öngörüleri gerçekleşirse Ay, Güneş ve Dünya'nın konumuna bağlı olarak şehirlerde ardışık günlerde veya gün aşırı seller yaşanabilir. Bu durumun ekonomileri de derinden etkileyebileceği belirtilirken 2080'lerde yaşanacak olaylardan sonra gıda sorunları ve işsizlik baş gösterebilir, bu durum da dünyanın sonunu hazırlayabilir.

Dünya'nın tek doğal uydusu ve Güneş Sistemi içindeki beşinci büyük doğal uydu olan Ay'ın dünyaya çok sayıda etkisi bulunmaktadır. Özellikle uzmanlar Ay'ın Dünya'ya yönelik olumsuz etkileri üzerine önemli bir çalışma yaptı. 

NASA'dan bilim adamlarının ve Hawaii Üniversitesi'nden bir ekibin çalışmasına göre Ay'ın Dünya'yı rahatsız edecek etkilerine tanık olmak üzereyiz. Yaşanacak etkilerin ayın konumunu değiştirmesiyle olacağı belirtiliyor.