İş insanının pedofili olduğu böyle ortaya çıktı

Bir çocuk annesi kadın 4 yıllık hayat arkadaşının korkunç karanlık yüzünü evde bulduğu bir hafıza kartı sayesinde öğrendi. Polis, şahsın karanlık ağdan indirilen 240 film ve 204 resimden oluşan iğrenç arşivini buldu.

Rosie Nelson, romantik, hayvansever ve çevresinde tanınmış bir iş insanı olan Peter Loram ile dört yıllık birlikteliğinde korkunç gerçekle tanıştı. Hayat arkadaşıyla bir ev alma planları yaparken öğrendiği gerçek karşısında dehşete düşen bir çocuk annesi Nelson, polise haber verdi.

Genç kadın, Mayıs 2020'deki dördüncü yıl dönümlerinden günler sonra, bir banka kartı okuyucusu ararken iş insanı Peter'ın ofisinde gizemli bir SD kart buldu.

Gördüğü SD kartı merak eden kadın kartı açtığında travma geçirdi, karanlık içeriklerle dolu hafıza kartında çocuk istismarı görüntüleri yer alıyordu.

Bütün dünyası alt üst olan kadın, kartta yüzlerce video ve resim olduğunu açıkladı.İzlediği videoda sadece beş yaşında bir çocuk ve annesini içeren cinsel içerikli görüntüler karşısında şoke oldu.

Haberin Devamı

15 yaşındaki oğlunu sorguya çeken genç kadın, üvey babasının ona fiziksel bir tacizde bulunmamasıyla teselli buldu. Olayı hemen polise taşıyan Rosie Nelson, hayat arkadaşına kapıyı açmayarak gizlendi. Polis olay yerine intikal ettiğinde Peter'ın karanlık ağdan indirilen 240 film ve 204 resimden oluşan iğrenç arşivini buldu. Şahıs hakkındaki sorgulamalar devam ediyor.

Sonraki Haber