Türkiye'ye bomba tarih verildi, kimse 2 Ağustos'u aklından çıkarmasın. Çarşamba günü bastıracak... Kovalamaca başladı, şimdi o geliyor

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye bomba bir tarih verildi. Hava Forum tarafından aktarılan son bilgilere göre "Eyyam-ı Bahur" sıcakları geliyor. Meteorolojik kaynakların elindeki tarih 2 Ağustos çarşamba. Basra sıcakları bu kez Balkan soğuklarını kovalayacak.

Meteoroloıjik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik bilgilendirmelerde bulunulmaya devam ediliyor. Kaynaklar tarafından son olarak Türkiye hakkında bomba bir tarih verildi. 

Hava Forum tarafından aktarılan bilgiye göre Eyyam-ı Bahur sıcakları geliyor. Kaynakların elinde olan şu anki tarih 2 Ağustos çarşamba. 

Hava Forum tarafından "Eyyam- Bahur" sıcakları hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Eyyam-ı Bahur sıcakları geliyor. Balkanlar, Afrika sıcak hava dalgasını yurdumuzdan kovdu. Bu kez Arap yarımadası üzerinden Basra sıcak havayı sürmek Balkanlar'ı yurdumuzdan kovarak havaya sıcak neden olacak.

Haberin Devamı

Tahminlere göre Eyyam-ı Bahur sıcakları 2 Ağustos Çarşamba'dan itibaren etkili olacak. İstanbul gibi sahil şeritlerinde yer alan şehirlerde bu kez sıcaktan sonra nem fazla olacak. Bunaltıcı hava yaşanacak. Gelişmeleri takip ediyoruz..." 

Sonraki Haber