Ömer Erdoğan, saldırıyı kınamadı! Hakemi eleştirdi

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş’ın Ankaragücü’nü 3-2 yendiği karşılaşma sonunda bir holigan sahaya girip siyah-beyazlı futbolculara saldırdı. Maçtan sonra yayıncı kuruluşa çıkarak açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, hakem Mete Kalkavan ve Beşiktaşlı oyuncu Oğuzhan Akgün’ü eleştirdi. Bu röportaj sosyal medyada tepki topladı.

Ömer Erdoğan, saldırıyı kınamadı! Hakemi eleştirdi

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş’ın Ankaragücü’nü 3-2 yendiği karşılaşma sonunda bir holigan sahaya girip siyah-beyazlı futbolculara saldırdı.

Cenk Tosun’a isabet eden tekme sonrasında Josef ve Weghorst holiganı uzaklaştırırken gerilimli anlar yaşandı.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa çıkarak açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, hakem Mete Kalkavan ve Beşiktaşlı oyuncu Oğuzhan Akgün’ü eleştirdi.

Yaşanan olaylar hakkında ifadelerde bulunmayan Erdoğan’ın sözleri şöyle;

“Mete Kalkavan maçın biraz seyrini değiştirdi. 25.000 kişilik taraftar grubu var. Futboldan anlayan taraftarlar. Bize verilen fauller, sarı kartlar aynı şekilde rakibe verilmiyor. Küçük dokunuşlar. Hakem yönetimi beni üzdü.”

"Maçın sonunda tatsız olaylar yaşandı. Bunun başlangıcı Oğuzhan Akgün'ün kulübemize ve taraftarımıza küfür ederek tahrik etmesi. Çok ciddi şekilde beni üzdü. Bu yaşta böyle saygısız bir hareket... Bu konulara ciddi şekilde eğitim verelim. Genç oyuncu kazandıralım diyoruz ama önce kaliteli insan kazandırmamız gerekiyor. Bu yaşta bu kadar saygısızca hareket, devamında olayların ateşlenmesi bize belki çok ağır ceza gelecek. Bize yazık değil mi?"