Aslan, İkizler ve Kova burçları hayatınızda ise çok şanslısınız! Bu konuda kimse onların eline su dökemez!

Bazı insanlar tutumlu davranarak parasını biriktirmeyi seçse de tam tersi davranarak para harcamayı sevenler de vardır. Özellikle para harcama konusunda bazı burçların eline kimse su dökemez. Para harcamak onlar için bir ritüel olduğu için harcanan miktar umurlarında dahi olmaz. Hayatınızda böyle burçlar varsa çok şanlısınızdır. İşte para harcamayı seven burçlar…

Aslan, İkizler ve Kova burçları hayatınızda ise çok şanslısınız! Bu konuda kimse onların eline su dökemez!

ASLAN BURCU

Çalışkan yapısıyla bilinen Aslan burçları, konu para harcamak olunca adeta rakip tanımazlar. Eline geçen parayı değerlendirmeyi seven Aslanlar, alışveriş yapmaya bayılırlar. Bu nedenle Aslan bireyi, genel olarak birikim yapmakta zorlanır. Ayrıca konu sevdikleri veya değer verdikleri insanlar olunca para harcamaktan da geri durmazlar.

İKİZLER BURCU

Yeni şeyler almayı çok seven İkizler burcu bireyleri, tam bir alışveriş tutkunudur. Bu özellikleri nedeniyle alışveriş merkezlerinden çıkmayan İkizler bireyi, cüzdanını boşaltana kadar harcama yapar. Birikim konusunda usta olsalar da alışverişteyken cömertlikte sınır tanımazlar.

KOVA BURCU

Kirli çıkı olarak akıllarda yer edinen Kova bireyi, risk almayı sevmez. Parasal konularda tutumlu olan Kova bireyi, buna karşın sevdikleri, arkadaşları ve değer verdikleri insanlara karşı oldukça eli açık davranırlar. Alışverişi az yapsalar da yaptıkları zaman cüzdanlarını boşaltabilirler.