Ateş Yağmuru filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Ateş Yağmuru filmi ne zaman, nerede çekildi, hangi ülke yapımı?

Simon West'in yönettiği, Wei Bu ve Sidney King kaleme aldığı 2019 yapımı Aksiyon/Gerilim türündeki Ateş Yağmuru filmi bu akşam ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Wang Xueqi, Hannah Quinlivan, Shawn Dou ve Jason Isaacs'ın bulunduğu Ateş Yağmuru filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Ateş Yağmuru filmi nerede çekildi, hangi ülke yapımı?

Ateş Yağmuru filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Ateş Yağmuru filmi ne zaman, nerede çekildi, hangi ülke yapımı?

Bu akşam saat 20:00'de ATV ekranlarında yayınlanması beklenen Ateş Yağmuru filminin detayları merak konusu oldu. 2019 yılında gösterime giren, yönetmen koltuğunda Simon West'in oturduğu Ateş Yağmuru filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Senaryosunu Wei Bu ve Sidney King'in kaleme aldığı filmin başrolünde Wang Xueqi, Hannah Quinlivan, Shawn Dou ve Jason Isaacs yer alıyor. Ateş Yağmuru filmi ne zaman, nerede çekildi, hangi ülke yapımı? Detaylar haberimizde...

ATEŞ YAĞMURU FİLMİ KONUSU NEDİR?

Tianhuo Adası bir cennet kadar güzeldir; hatta insanlara, Pasifik kıyılarının dünyaca ünlü volkanik kuşağında yani bir ateş çemberinde bulunduklarını unutturacak kadar! Bölgede kurulan devasa otelin büyüme ve adanın turizme açılma planları devam ederken, diğer tarafta doğanın başka planları vardır.

Adadaki volkan tüm haşmetiyle patlayıp, bu cenneti, yeryüzündeki en büyük cehenneme çevirdiğinde, orada olan herkes için zamana karşı ölümcül bir yarış başlayacaktır.

ATEŞ YAĞMURU FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Wang Xueqi
  • Hannah Quinlivan 
  • Shawn Dou 
  • Jason Isaacs 
  • Bee Rogers 

 

ATEŞ YAĞMURU FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ, HANGİ ÜLKE YAPIMI?

2019 Çin yapımı olan Ateş Yağmuru filminin orijinal adı Skyfire'dır. Film, Çin'in ilk büyük bütçeli felaket filmidir. Filmdeki kostümler Vera Chow tarafından tasarlandı.