Basel Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte muhtemel 11’ler!

UEFA Konferans Ligi’nde Son 16 Play-Off Turu’nda Basel ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. İlk maçta Basel’i deviren temsilcimiz Trabzonspor rövanş maçında galibiyet almak istiyor. Maçın yayıncısı reklam gelirlerini ilk karşılaşmada olduğu gibi depremzedeler için AFAD’a bağışlayacak. Peki, Basel Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler!

Basel Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?  Trabzonspor maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte muhtemel 11’ler!

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde temsilcimiz Trabzonspor, Basel karşısında rövanş maçına çıkıyor. FC Basel’e konuk olacak Bordo-Mavililer galibiyet ve tur için mücadele verecek. Bordo-Mavililer, Basel’i deplasmanda da devirip, UEFA Konferas Ligi’nde son 16 turuna adını yazdırmak istiyor. Rövanş gecesinin yayın gelirleri ise depremzedelere gidecek. Trabzonspor’un deplasmanda oynayacağı rövanş maçının kadrosu belli oldu.

BASEL TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Basel Trabzonspor maçı St. Jakob-Park’ta TSİ 23.00’te başlayacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Maçı naklen yayımlayacak olan TV 8, reklam gelirlerini ilk karşılaşmada olduğu gibi depremzedeler için AFAD’a bağışlayacak.

TRABZONSPOR MAÇI ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

Karşılaşma TV8’den şifresiz olarak yayımlanacak. Basel Trabzonspor maçının tüm reklam gelirleri depremzedelere bağışlanacak.

TRABZONSPOR TUR PEŞİNDE

Trabzon’da geçen hafta oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan bordo mavili ekip bugün avantajını koruyarak tur atlamanın hesaplarını yapıyor. İlk maçında Basel’i Larsen’in golüyle deviren Trabzonspor, bu kez turu geçmek için mücadele edecek. UEFA Ülke Puanı Katsayı Sıralaması’nda İsviçre’yi geride bırakmak için Trabzonspor’un Basel’i elemesi büyük önem taşıyor.

BASEL-TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor’da sakatlıkları nedeniyle Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Marek Hamsik, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Montasser Lahtimi ve yeni transfer Lazar Markovic ise UEFA kadrosunda yer almıyor.

Basel: Hitz, Lopez, Pelmard, Adams, Calafiori, Frei, Diouf, Amdouni, Ndoye, Novoa, Zeqir

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswil, Hugo, Larsen, Siopis, Gbamin, Abdülkadir, Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez