Beşiktaş, İstanbulspor’u rahat geçti: 3-1

Spor Toto Süper Lig’in 26.haftasında Beşiktaş, evinde konuk ettiği İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri Cenk Tosun, Aboubakar ve Redmond attı.

Beşiktaş, İstanbulspor’u rahat geçti: 3-1

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında İstanbulspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlı ekip 3-1 kazandı.

BEŞİKTAŞ PUANINI 49'A YÜKSELTTİ

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 42. dakikada Cenk Tosun, 56. dakikada Aboubakar ve 90+3. dakikada Redmond kaydetti. İstanbulspor'un tek golünü 70. dakikada Lokilo attı. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 49'a yükseltirken İstanbulspor, 24 puanda kaldı.

Beşiktaş, İstanbulspor’u rahat geçti: 3-1 - Resim : 1

Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Fenerbahçe'yle karşılaşacak. İstanbulspor ise sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

GALİBİYET SERİSİ 3'E ÇIKTI

Süper Lig'de son olarak Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş geri kalan maçlarda Antalyaspor'la 0-0 berabere kalırken Ankaragücü'nü 2-1, Başakşehir'i de 2-0 mağlup etti. İstanbulspor'u da 2-0 mağlup eden siyah-beyazlılar böylelikle namağlup serisi 4 maça, galibiyet serisini de 3 maça çıkarmış oldu.

Beşiktaş, İstanbulspor’u rahat geçti: 3-1 - Resim : 2

Diğer taraftan Süper Lig'deki son 3 maçını kazanarak iyi bir çıkış yakalayan İstanbulspor'un da 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Beşiktaş, İstanbulspor’u rahat geçti: 3-1 - Resim : 3