Beşiktaş yenilgisi Fenerbahçe’yi karıştırdı! Başkan Ali Koç soyunma odasına indi Jesus'la tartıştı! Sinirler ip gibi gerildi!

Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında 10 kişilik Beşiktaş’a 4-2 yenilen Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç futbolculara sitem etti. Teknik Direktör Jorge Jesus yenilginin sorumluluğunu üzerine alırken kısa süreli tartışma yaşandığı, sinirlerin gerildiği ifade edildi.

Beşiktaş yenilgisi Fenerbahçe’yi karıştırdı! Başkan Ali Koç soyunma odasına indi Jesus'la tartıştı! Sinirler ip gibi gerildi!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını doğrudan ilgilendiren maçta Fenerbahçe evinde Beşiktaş’ı konuk etti. Sarı lacivertliler ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta rakibine 4-2 yenildi. Özellikle siyah beyazlı takımın 10 kişi iken 1-0 geriden gelip 4-1 öne geçmesi taraftarı kızdırdı.

SOYUNMA ODASINA İNDİ

Maç sonrası ise Fenerbahçe tarafında büyük bir hayal kırıklığı hakimdi. Başkan Ali Koç, bitiş düdüğü sonrası soyunma odasına indi.

Beşiktaş yenilgisi Fenerbahçe’yi karıştırdı! Başkan Ali Koç soyunma odasına indi Jesus'la tartıştı! Sinirler ip gibi gerildi! - Resim : 1

“BU TARAFTAR GÜLMEYİ HAK EDİYOR”

Sabah’ın haberine göre Başkan Koç'un, tüm takıma hitaben, "Doğum günümde bana güzel bir hediye verdiniz, hepinize teşekkür ederim. Hiçbir şeyinizi eksik bırakmıyoruz, ödemelerinizi zamanında yapıyoruz, bu taraftar gülmeyi hak ediyor. Neden bir türlü yüzümüz gülmüyor" diyerek oyunculara sitem ettiği öğrenildi.

JESUS: BU DURUMUN SUÇLUSU BENİM

Bu sözlerin üzerine teknik direktör Jorge Jesus'un, "Oyunculara yüklenmeyin, bu durumun bir suçlusu varsa o da benim" diyerek karşılık verdiği bildirildi.

Beşiktaş yenilgisi Fenerbahçe’yi karıştırdı! Başkan Ali Koç soyunma odasına indi Jesus'la tartıştı! Sinirler ip gibi gerildi! - Resim : 2

TARTIŞMA YAŞANDI

 İkili arasında kısa süreli bir tartışma yaşandığı aktarılırken, sinirlerin de gerildiği ifade edildi.

BREZİLYA’DAN FLAŞ İDDİA

Öte yandan Brezilya basınından UOL Esporte, Fenerbahçe yönetimi ve Jorge Jesus'un bir toplantı gerçekleştirdiğini yazdı. Haberde Jorge Jesus'un sözleşmesi birkaç saat içinde veya Kayserispor maçından sonra feshedilebileceği yazıldı.

A Bola'da yer alan habere göre, Herve Renard sonrası yeni teknik direktör arayan Suudi Arabistan'ın Jesus ile ilgilendiği yeniden aktarılırken, Portekizli çalıştırıcı da bu ihtimale sıcak bakıyor.