Bolu'da Dörtdivan, Yeniçağa ve Gerede ilçeleri doğuda, Mengen kuzeydoğuda, Göynük ve Mudurnu... Tarih verildi. Çok fena geliyor

Meteorolojide önemli kaynaklar arasında yer alan Hava Forum tarafından Bolu ilimiz ve ilçeleri Dörtdivan, Yeniçağa ve Gerede ilçeleri doğuda, Mengen kuzeydoğuda, Göynük ve Mudurnu'ya flaş bir uyarı yapıldı. Ayrıca tarih de verildi. Yükseklerde 40 santimetreye kadar ulaşacak.

Bolu'da Dörtdivan, Yeniçağa ve Gerede ilçeleri doğuda, Mengen kuzeydoğuda, Göynük ve Mudurnu... Tarih verildi. Çok fena geliyor

Türkiye bu sene istediği kadar kar yağışı almadı. Doğal olarak vatandaşlarımız da kar haberlerine her zamankinden daha fazla ilgi gösterdi. 

Meteorolojide önemli kaynaklar arasında yer alan Hava Forum tarafından ise ciddi bir kar yağışı beklenen Bolu ilimize yönelik flaş bir uyarı yapıldı. Bolu ilimiz ve ilçeleri Dörtdivan, Yeniçağa ve Gerede ilçeleri doğuda, Mengen kuzeydoğuda, Göynük ve Mudurnu'ya yapılan uyarıda, vatandaşların bu ciddi soğuklara karşı dikkat etmesi gerektiği tavsiye edildi. 

"BEYAZ ÖRTÜYE HAZIR OLUN"

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Bolulular! Bolulu kar severler sizlere büyük bir müjdemiz var. Kentte perşembe gecesinden itibaren pazartesi gününe kadar çok hoş bir kar yağışı bekliyoruz. Beyaz örtüye hazır olun. Biraz yüksek olan kesimlerde ise sağlam bir kar örtüsü (40 cm ve üzeri) oluşabilir. Takipteyiz."