Böyle şampiyonluk kutlaması görülmedi! Uçağın çizdiği rotayı gören o ayrıntıyla mest oldu: “Bu adam tam bir dahi, oldukça havalı uçuyor”

Bir Napoli taraftarı takımının 33 yıl sonra gelen şampiyonluğu sonrası uçakla N harfi çizdi. Flightradar24’te ortaya çıkan görüntü taraftarları mest etti.

Böyle şampiyonluk kutlaması görülmedi! Uçağın çizdiği rotayı gören o ayrıntıyla mest oldu: “Bu adam tam bir dahi, oldukça havalı uçuyor”

İtalya Ligi Serie A’yı domine eden Napoli, ligi ilk sırada bitirerek 33 yıl sonra şampiyon oldu. Kazanılan şampiyonluk sonrası taraftarlar coşkulu kutlamalar yaparken bir taraftar ise yaptığı kutlamayla sosyal medyada gündem oldu.

Uçuş izleme sitesi Flightradar24’ta Salı öğleden sonra Napoli şehrinin üzerinde bir uçağın rotasının görüntüsünü yayınladı.

Böyle şampiyonluk kutlaması görülmedi! Uçağın çizdiği rotayı gören o ayrıntıyla mest oldu: “Bu adam tam bir dahi, oldukça havalı uçuyor” - Resim : 1

ARMAYI YAPTI

Yerel bir hava alanından kalktıktan sonra uçak, Napoli Körfezi üzerinden yola çıktı. Oradan, Napoli armasını mükemmel bir şekilde oluşturan bir modelde uçmaya devam etti .

Daha sonra şehrin semalarında 1 saat 38 dakika sonra kalktığı yerden geri döndü.

Böyle şampiyonluk kutlaması görülmedi! Uçağın çizdiği rotayı gören o ayrıntıyla mest oldu: “Bu adam tam bir dahi, oldukça havalı uçuyor” - Resim : 2

TARAFTARLAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Twitter'da görünen uçuş yolunu gördükten sonra hayranlar, kişinin tarihi Serie A zaferini kutlamak için kat ettiği mesafeler karşısında şaşkına döndü.

Biri şöyle yazdı: "Bu adam tam bir dahi."

Bir başkası, "Birisi gerçekten de Napoli armasını oluşturan bir uçuş yolunda bir uçağı uçurdu. Bu şeyler gerçek değil" dedi.

Bir üçüncüsü ekledi: "Oldukça havalı uçuyor!"

Ve dördüncüsü şöyle yazdı: "Destansı."

Böyle şampiyonluk kutlaması görülmedi! Uçağın çizdiği rotayı gören o ayrıntıyla mest oldu: “Bu adam tam bir dahi, oldukça havalı uçuyor” - Resim : 3