Bu kadarına pes! Gözlerinize inanamayacaksınız! Taraftar, futbolcuya kırbaçla saldırdı!

Al Hilal ile Al Ittihad arasında oynan Süper Kupa maçının ardından tepki çeken bir olay yaşandı. Al Ittihad taraftarı, 4-1 kaybedilen final maçı sonrası Hamdallah’a kırbaçla saldırdı.

Suudi Arabistan Süper Kupa finalinde Al Hilal ile Al Ittihad takımları karşı karşıya geldi. Müsabakayı 4-1 kazanan Jorge Jesus’un teknik direktörlüğünü yaptığı Al Hilal kupayı müzesine götüren taraf oldu.

Al Hilal takımına galibiyeti getiren golleri 5 ve 89.dakikada Malcom, 44.dakikada Salim ed-Devseri ve 90+6.dakikada Nasser Aldaswari kaydetti. Al Ittihad takımının tek golünü ise 21.dakikada Abdürrezak Hamdullah kaydetti.

Bu kadarına pes! Gözlerinize inanamayacaksınız! Taraftar, futbolcuya kırbaçla saldırdı! - Resim : 1

FUTBOLCUYA KIRBAÇLI SALDIRI

Final maçını kaybeden Al Ittihad’ın bir taraftarı görülmemiş bir olaya imza attı. Al Ittihad futbolcusu Hamdallah, bir taraftarın kendisine yönelik eleştirisi üzerine saha kenarına geldi. Hamdallah, taraftara su fırlattı. Taraftar ise elindeki kırbaçla futbolcuya saldırdı. Hamdallah, taraftarın üzerine yürümek için tribünlere hareketlense de futbolcuya engel olundu.

Bu kadarına pes! Gözlerinize inanamayacaksınız! Taraftar, futbolcuya kırbaçla saldırdı! - Resim : 2

JESUS TARİHE GEÇTİ

Tüm kulvarlarda üst üste 34. galibiyetini alan Suudi Arabistan temsilcisi, bu alandaki dünya rekorunu da geliştirdi. Jorge Jesus üst üste 34 galibiyet alan ilk teknik direktör olarak futbol tarihine geçti.

Bu kadarına pes! Gözlerinize inanamayacaksınız! Taraftar, futbolcuya kırbaçla saldırdı! - Resim : 3

Bu kadarına pes! Gözlerinize inanamayacaksınız! Taraftar, futbolcuya kırbaçla saldırdı! - Resim : 4