CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere’den gençlere seslendi: “O parayı size Bay Kemal getirecek”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere ziyaretinde sosyal medya hesabından paylaştığı video ile gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu, “Emeğiniz para edecek” diyerek; “Çünkü hiçbirinizin yeri sokaklar değildir. Hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı da size Bay Kemal bulacak" ifadelerini kullandı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ScaleSpace ortak ofisinde yatırım şirketi Blenheim Chalcot'u ziyaret etti. Kıdemli Danışman Richard Broyd'un bilgilendirme toplantısına katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, kampüsü gezerek bilgi aldı.

Sosyal medya hesaplarından gençlere seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu dördüncü sanayi devriminin makinesi insan, yakıtı ise bilgi. Yani her şey sizsiniz. Sizin yaratıcı enerjiniz ve çarpıcı düşünceleriniz. Biliyorum kolay değil ama imkânsız da değil. Vallahi de biz bunu birlikte yapabiliriz" dedi.

 “Dördüncü sanayi devrimine yetişmemiz için hızlı olmalıyız”

Saniyede 1 gigabit internet hızına çıkılması gerektiğini vurgulayan Kemal Kılıçdaroğlu, "Öncelikle dördüncü sanayi devrimine yetişmemiz için bağlı kalmalı ve hızlı olmalıyız. Saniyede 1 gigabit internet hızına çıkarmamız lazım ülkemizi. Saniyede dizi, film indirebilirsiniz. Boş verin siz siyasetin kısır tartışmalarını. Onları biz siyasiler yapmaya devam edeceğiz. Ama aynı zamanda evreni değiştirmek için de elimden geleni yapacağım. Öğreneceksiniz. Beraber yapacağız" ifadelerini kullandı.

 “O parayı size Bay Kemal getirecek”

Gençlerin emeğinin para edeceğini, parayı da kendisinin getireceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ayrıca ürettiklerinizi satacaksınız. Ülkemizi de kendinizi de zenginleştireceksiniz. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokaklar değildir. Hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı da size Bay Kemal bulacak. Size getirecek. Müsterih olun" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, söz konusu sözlerini sosyal medya hesabından “Gençler merhaba!” ifadeleriyle paylaştı.