Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu eleştirilere ilk kez yanıt verdi, Yurdaer Okur destek verdi

Usta oyuncu Yurdaer Okur, “Son Kale Hacıbey” filminde başrolü paylaştığı Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’yla ilgili sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlara hangi çarpıcı cevabı verdi?

Usta oyuncu Yurdaer Okur’la Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’nun başrolünü paylaştığı “Son Kale Hacıbey” filmi 23 Ekim’de gösterime girecek. Türkiye, Gürcistan ve Ukrayna ortak yapımı olan filmde baba kızı canlandıran Yurdaer Okur ile Deren Talu düzenlenen basın toplantısında Magazin Hattı’nın sorularını yanıtladı.

Yurdaer Okur çekimlerde ölüm tehlikesi atlattığını anlattı. Deren Talu ise dövüş sahneleri sırasında bileğinden yaralandığını söyledi. İlk kez film çeken Deren Talu’nun Yurdaer Okur’la başrol oynaması sosyal medyada tepki çekmişti. Okur, bu konudaki eleştirilere yanıt verdi. 23 yaşındaki Deren Talu annesi Defne Samyeli ve babası ünlü mimar Eren Talu’nun kendisine büyük destek verdiğini belirtti.

Kurduğu tiyatroyu yaşatmaya çalışan Yurdaer Okur, verilen devlet desteğinin yetersiz olduğuna vurgu yaptı ve “Dizilerde oynayarak tiyatroya kaynak yaratıyoruz” dedi. Yurdaer Okur, yakında Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’la “Kefaret” dizisinde oynamaya hazırlanıyor. Okur, pandemi döneminde seyirciyle buluşacak olan filmin gişesiyle ilgili endişe taşımadığını da belirtti.