Deniz olmayan ilde köpekbalığı şaşkınlığı! Fotoğraf çekilmek için adeta yarıştılar

Şanlıurfa'da bir balıkçının tezgahında sergilenen köpekbalığı görenlerin oldukça dikkatini çekti. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar köpekbalığına dokunmadan geçmedi.

Deniz olmayan ilde köpekbalığı şaşkınlığı! Fotoğraf çekilmek için adeta yarıştılar

Denizi mevcut olmayan Şanlıurfa’da bir balıkçı tezgahında köpekbalığı yerini aldı. Tezgahta 100 kiloluk köpekbalığını gören vatandaşlar telefonlara sarıldı. Hayatlarında ilk defa gördüklerini dile getiren halk  bol bol fotoğraf çekti.

Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği  100 kiloluk köpekbalığının kilosu 50 liradan satışa çıkartıldı. Köpekbalığını görünce şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaşlar yakından bakmanın çok ilginç ve farklı olduğunu dile getirdi.
 
“Köpekbalığı eti kansere iyi geliyor”

Köpekbalığının sergilendiği tezgahın sahibi olan Cemal yener, “ Bu köpekbalığı İskenderun sahillerinde yakalandı. Elimizden geldiğinde Urfa’ya bütün çeşitleri getirmek istiyoruz.Urfalılar da biraz bu ciğeri, kebabı bırakıp balığa yönelseydi daha güzel olacaktı. İlgi odağı oldu. Çocuklar gelip fotoğraf çektirdiler. Urfa’ya güzel bir katkı sağladığımızı düşünüyorum. Bu balığın kilosunu 50 Türk Lirasından satacağız. Kanser tedavisine iyi geliyor” ifedelerini kullandı.