Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme neden yok? Didem Arslan Yılmaz’ın bugünkü programı neden yayınlanmadı?

Televizyon ekranlarının merakla takip edilen programlarından “Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme” ile ilgili flaş gelişme! Programın yayın saatinde yayınlanmaması merak uyandırdı. Programın takipçileri Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor. Peki, Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme neden yok? Didem Arslan Yılmaz’ın bugünkü programı neden yayınlanmadı? İşte Show TV yayın akışı ve program hakkında detaylı bilgiler…

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme neden yok? Didem Arslan Yılmaz’ın bugünkü programı neden yayınlanmadı?

Ekranların ilgiyle takip edilen programlarından “Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme” programı ile ilgili son dakika gelişmesi izleyenleri meraklandırdı. Didem Arslan Yılmaz’ın programının yayın saatinde özel bölümünün yayınlanması üzerine programın yayından kaldırılıp kaldırılmadığı merak ediliyor.

DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME NEDEN YOK?

Suç, cinayet, kayıp hikayeleri ile zaman zaman çözümlenmiş dosyaları ile de gündem olan gündüz kuşağı programlarından Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin yayın saatinde yayınlanmaması merak uyandırdı. Show TV’nin yayın akışında canlı yayınlanan programın, özel yayınlarla ekranlarda olacağı duyurulurken, yayınla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

DİDEM ARSLAN YILMAZ’IN BUGÜNKÜ PROGRAMI NEDEN YAYINLANMADI?

Programın yeni bölümü bugün yayınlanmadı. Show TV yönetiminden konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken yayın akışına bakıldığında yarın ise programın yeni bölümü ekranlarda olacağı görülüyor.

Ancak, bazı internet sitelerinde yayınlanan haberlere göre, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının başlaması ile birlikte Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının reyting sonuçlarında düşüş yaşadığı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Yayımlanan haberlerde, programın saatinin değişmesinin reyting ile ilgili gidişatı da olumsuz etkilediği belirtiliyor.