Donald Trump’a bir şok daha! Davada ikinci sürpriz

Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump ikinci bir şokla daha karşı karşıya. İddianamede yer alan detaya göre Trump'ın başına bela olan yetişkin film yıldızı Daniels'ın yanı sıra ikinci bir kadın daha var.

Donald Trump’a bir şok daha! Davada ikinci sürpriz

Eski ABD Başkanı Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 seçimlerinde "sus payı" ödediği suçlamasıyla mahkeme çıktı. Trump, ABD tarihinde suçlama nedeniyle mahkemeye çıkan ilk başkan oldu.

ABD tarihinde bir ilk olan davada, ikinci bir sürpriz yaşandı.16 sayfalık iddianame, duruşmanın ardından kamuoyuyla paylaşıldı. İddianame, şirket kayıtlarında tahrifat ve sahtecilik suçuna ve bu kategoride değerlendirilen 34 başlığa odaklanıyor. Savcılık, 2015 yılı Ağustos ayından 2017 yılı Aralık ayına kadar Trump'ın ortaklarıyla birlikte başkanlık seçimine hazırlanmasını ve kendisiyle ilgili olumsuz bilgileri tespit edip bunları satın almasını araştırdı.

“10 AY İLİŞKİ YAŞADIK”

İddianamede Trump'ın başına bela olan yetişkin film yıldızı Daniels'ın yanı sıra ikinci bir kadın daha var. 2018 yılında gündeme gelen ve Trump'la 10 ay ilişki yaşadığını söyleyen eski Playboy modeli Karen McDougal. Playboy modeli McDougal, 2006 yılında ilişki yaşadığı Trump'ın kendisine cinsel ilişki karşılığında para vermeye çalıştığını söylüyordu.