Dünyaya daha önce uyarısı yapılmıştı... Herkes evindeki sahip çıksın denildi.. Dünya bir anda o ürüne hücum etmeye başladı

Dünya genelinde küresel ısınmanın da etkisiyle önümüzdeki günlerde en çok arayacağımız ürünlerin başında pirinç geliyor. Çünkü pirinç yüksek su gerektirdiği için son yıllarda yeteri kadar yetişmiyor. Daha önce de dünya ülkelerine bu konuda uyarı yapılarak, "Herkes evindeki sahip çıksın" denilmişti. Hindistan'ın pirinç ihracat yasağının ardından ABD'nin bazı bölgelerinde insanlar pirinç stoklamaya başladı. Görüntüler de çok geçmeden geldi.

Küresel ısınma dünyayı derinden etkilemeye devam ediyor. Küresel ısınma sadece hava durumu anlamında değil kıtlık anlamında da bize zor dönemler yaşatacak. 

Dünya genelinde küresel ısınmanın da etkisiyle önümüzdeki günlerde en çok arayacağımız ürünlerin başında pirinç geliyor. Çünkü pirinç yüksek su gerektirdiği için son yıllarda yeteri kadar yetişmiyor. Daha önce de dünya ülkelerine bu konuda uyarı yapılarak, "Herkes evindeki sahip çıksın" denilmişti. Hindistan'ın pirinç ihracat yasağının ardından ABD'nin bazı bölgelerinde insanlar pirinç stoklamaya başladı.

GÖRÜNTÜLER GELMEYE BAŞLADI 

Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen görüntüler tüyleri diken diken etti. Markete hücüm eden insanlar, raflardanb pirinçleri alabilmek için adeta birbiriyle yarışa girdi.