Ebru Yaşar'dan "Sessize Aldım" şarkısına Şile'de renkli klip

Pandemi boyunca üretmeye devam eden Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, geçen hafta Diyarbakır’da peş peşe iki açılışa birden katıldı. Yaşar, önce bir mekanın sezon açılışında sahne aldı. İşte güzel oyuncunun konser sonrası verdiği çok özel röportajın detayları...

Ebru Yaşar’ın normalleşme sonrası verdiği ilk konseri sevenleri tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Ayrıca Ünlü sanatçı ertesi gün ise eşi, iş insanı Necat Gülseven’le memleketi Bismil’de yaptırdıkları ortaokulun açılışına katıldı.

 Öte yandan Ebru Yaşar, dinlenme rekorları kıran ‘Gel de Sevme’ albümünün üçüncü klibi ‘Sessize Aldım’ı bu hafta müzikseverlerle buluşturdu. Yoğun istek alan hareketli parçaya Şile’de Seçkin Süngüç yönetmenliğinde 24 saat süren renkli bir klip çekildi.

Ebru Yaşar yaz konseptine uygun hazırlanan teknede rengarenk kıyafetlerle kamera karşısına geçti. Güzel sanatçı, klipleri sevenlerinden gelen istekler doğrultusunda çektiğini söyledi.

 Ebru Yaşar albümünün öne çıkan şarkılarından “Sessize Aldım”ın başarısını değerlendirdi. Yaşar klip çekeceği şarkıları seçerken sosyal medyadan da etkilendiğini belirtti.

Haziran ayında da en çok dinlenen sanatçılar listesinde zirvede yer alan Yaşar, hayranlarına teşekkür etti.

Ebru Yaşar yayınlandığı andan itibaren trend videolar listesine giren “Sessize Aldım” klibinin çıkış noktasını anlattı.