Elon Musk'tan bir Twitter davası daha! İşte Twitter Savaşlarında yeni cephenin nedeni...

Elon Musk, eski Twitter CEO'sunu mahkemeye verdi. Nedeni ve mahkeme tarafından istenen belgeler merak uyandırdı.

Elon Musk'tan bir Twitter davası daha! İşte Twitter Savaşlarında yeni cephenin nedeni...

Twitter ve Elon Musk, 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasını bozma girişimi üzerine Delaware Şansölye Mahkemesi'nde 17 Ekim'deki duruşma hazırlıkları sürüyor. Hazırlıklar sürerken Musk'ın hukuk ekibi eski Twitter CEO'suna başka bir mahkeme celbi gönderdi: Jack Dorsey.

Elon Musk'tan bir Twitter davası daha! İşte Twitter Savaşlarında yeni cephenin nedeni... - Resim : 1Dorsey, geçtiğimiz Kasım ayında Twitter CEO'luğundan ikinci kez istifa etti ve şirketin kontrolünü Hint asıllı Parag Agrawal'a devretti. (Dorsey şu an sadece Square ve Block'u yönetiyor) Bildirildiğine göre Musk'ın Twitter'ı satın alma girişimini özel mesajları da paylaşıyor.

Elon Musk'tan bir Twitter davası daha! İşte Twitter Savaşlarında yeni cephenin nedeni... - Resim : 2Mahkeme celbinde Dorsey'den hangi bilgilerin istendiğinin listesi;

1. Birleşme ve Birleşme ile öngörülen işlem, Birleşme Sözleşmesi, Davalılar ve Twitter arasındaki olası herhangi bir satın alma veya işlem, Davalıların Twitter adi hisse senetlerinin potansiyel veya fiili edinimi, Davalıların Twitter'daki potansiyel üyeliği ile ilgili Belgeler ve İletişimler Kurul ve Twitter ve Davalılardan herhangi biri ile ilgili başka türlü Belgeler ve İletişimler.

2. Yanlış veya spam hesapların Twitter'ın işleri ve operasyonları üzerindeki etkisini veya etkisini yansıtan, bunlara atıfta bulunan veya bunlarla ilgili Belgeler ve İletişimler.

3. Twitter'ın SEC dosyalamalarında belirtildiği gibi, mDAU ile Twitter'ın mevcut durumu arasındaki ilişkiyi yansıtan, atıfta bulunan veya bunlarla ilgili olan Belgeler ve İletişimler de dahil olmak üzere, Twitter'ın mDAU'yu bir “Anahtar Metrik” olarak kullanmasını yansıtan, atıfta bulunan veya bununla ilgili Belgeler ve İletişimler. veya gelecekteki gelir veya FAVÖK.

4. Günlük aktif kullanıcılar, aylık aktif kullanıcılar, günlük kullanıcı katılımı, aylık kullanıcı katılımı veya reklam etkileşimleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, Twitter'ın mDAU dışındaki herhangi bir kullanıcı metriğini kullanımını yansıtan, bunlara atıfta bulunan veya bunlarla ilgili olan Belgeler ve İletişimler.

5. mDAU Denetimi ve askıya alma iş akışı dışında, Twitter'ın hesapları spam veya yanlış olarak algılamak ve etiketlemek için kullandığı, kullandığı veya tartıştığı veya kullanmayı düşündüğü herhangi bir süreci veya iş akışını açıklayan Belgeler ve İletişimler.

6. mDAU hedeflerine ulaşmak için iş planlarını veya analizleri yansıtan belgeler.

7. Yıllık ücret hedefleri, ikramiye havuzları, teşvik planları veya performansa dayalı kısıtlanmış stok birimleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, mDAU'nun yönetici veya yönetici ücretine dahil edilmesine ilişkin Belgeler ve İletişimler.