Fenerbahçe’den çılgın transfer hamlesi! Ali Koç yılın transferinde çok kararlı: 20 milyon euroluk yıldız için resmi teklif yapıldı!

Fenerbahçe, Fransız ekibi Marsilya’da forma giyen Cengiz Ünder için futbolcu ve kulübüne transfer teklifinde bulundu.

Fenerbahçe’den çılgın transfer hamlesi! Ali Koç yılın transferinde çok kararlı: 20 milyon euroluk yıldız için resmi teklif yapıldı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de hareketlilik sürüyor. Özellikle yerli rotasyonu için kaliteli bir ismi kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertli takım, milli futbolcu Cengiz Ünder’i gündemine aldı.

Fenerbahçe’den çılgın transfer hamlesi! Ali Koç yılın transferinde çok kararlı: 20 milyon euroluk yıldız için resmi teklif yapıldı! - Resim : 1

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Muhabir Zafer Aktaş’ın haberine göre Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya’da forma giyen Cengiz Ünder için kulübüne ve oyuncuya resmi teklif yaptı.

Fransa basınında yer alan habere göre sarı lacivertli takımın teklifinin 4 milyon euro olduğu belirtilti. 

Fenerbahçe’den çılgın transfer hamlesi! Ali Koç yılın transferinde çok kararlı: 20 milyon euroluk yıldız için resmi teklif yapıldı! - Resim : 2

YANIT BEKLENİYOR

Sarı lacivertli takım, Fransız ekibi ve milli futbolcudan gelecek yanıtı beklemeye başladı.

CENGİZ ÜNDER’İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 20 milyon euro olarak gösterilen Cengiz Ünder, geçen sezon 46 maçta 5 gol attı, 6 asist yaptı.  25 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe’den çılgın transfer hamlesi! Ali Koç yılın transferinde çok kararlı: 20 milyon euroluk yıldız için resmi teklif yapıldı! - Resim : 3

ALİ KOÇ'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer süreci hakkında şunları söylemişti:

“Bütün cephaneliği kullanmak istiyoruz. Cephanelik çok geniş değil. Bilhassa bu seneden sonra ötelenmezse nasıl çevirebileceğiz? Sadece bizim için değil, diğer takımlar da… Ana parayı ödeme dönemi bu sezon başlıyor. Bütün gelirlerimiz, bonservislerin falan yarısı kaynakta kesiliyor zaten. Ama biz bulacağımız sponsorlarla 2-3 tane tartışmasız bir şekilde takımımızın kalitesini arttıracak, bunun için de belli bir rakamın üstünde yatırım gerektirecek oyunculara şu an odaklanmış vaziyetteyiz. Özellikle 2, belki üçüncü değil, iki mevkiiyi halledebilirsek öbürleri için de zaman kazanmış olacağız, ağustos ayı içinde çok daha fazla imkanlar doğacaktır. Geçen sene de gördük, biz golcümüzle ilgilendiğimiz zaman 12 milyon Euro istiyorlardı. Transfer döneminin sonuna geldiğimiz zaman 3 milyona aynı anlaşmayı yapabildik ama 1,5 ay kaybettik. Bu sene biraz daha agresif, bonkör ve inanıyorum ki temas edeceğimiz sponsorlarında vereceği katkıyla bahsettiğim tarzda transferleri yapacağız. Transfer yapmak kadar şu da önemli, hocamızın devam etmediği oyuncuları da bir an evvel boşaltabilmek de çok önemli. Biz hep almaya bakıyoruz, satma tarafına bakmıyoruz. Bunlardan biraz daha yapmaya başladıkça zaten başkalarının da kapıları açılıyor.”