Fenerbahçelileri heyecanlandıran son dakika haberi. Ali Koç'un özel uçağı KOC11 az önce İstanbul'dan havalandı

Transfer hareketliliğinin yoğun yaşandığı ekipler arasında yer alan Fenerbahçe'de taraftarı heyecanlandıran yeni bir gelişme daha yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un özel uçağı KOC11 az önce İstanbul'dan havalandı. Taraftarlar sosyal medyada "Umarız Zaha'yı almaya gidiyordur" gibi yorumlarda bulundu.

Fenerbahçelileri heyecanlandıran son dakika haberi. Ali Koç'un özel uçağı KOC11 az önce İstanbul'dan havalandı

Yeni sezon öncesi transferi hareketli kulüpler arasında yer alan Fenerbahçe'de oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Fenerbahçe'de taraftarın en çok istediği oyuncu olduğu bilinen Zaha ile ilgili gelişmeler de yakından takip ediliyor. 

"GALATASARAY DEVREYE GİRDİ" İDDİASI ORTALIĞI HAREKETLENDİRDİ 

Transferde Galatasaray'ın devreye girdiği iddiası iki takımın taraftarlarının da heyecanlanmasına neden oldu. Fenerbahçe taraftarı, yaşanan bu gelişmelerin ardından transferin bir an önce bitirilmesini istiyor. 

Fenerbahçelileri heyecanlandıran son dakika haberi. Ali Koç'un özel uçağı KOC11 az önce İstanbul'dan havalandı - Resim : 1

FENERBAHÇE TEKLİFİNİ YAPIP BEKLEMEYE GEÇTİ 

Şampiyonlar Ligi hayali nedeniyle Suudi Arabistan ekiplerinde oynamak istemeyen Zaha'ya Avrupa'da en iyi teklifin Fenerbahçe tarafından yapıldığı öğrenildi. Sarı lacivertliler tekliften sonra ise oyuncunun kararını beklemeye başladı.  

Fenerbahçelileri heyecanlandıran son dakika haberi. Ali Koç'un özel uçağı KOC11 az önce İstanbul'dan havalandı - Resim : 2

ALİ KOÇ'UN ÖZEL UÇAĞI HAVALANDI 

Tüm bu gelişmelerin ardından Fenerbahçeli taraftarlar ise başkan Ali Koç'un özel uçağını takip etmeye başladı. Son bilgilere göre Koç'un özel uçağı KOC11 az önce İstanbul'dan havalandı. Taraftarlar sosyal medyada "Umarız Zaha'yı almaya gidiyordur" gibi yorumlarda bulundu.