Galatasaray, Fenerbahçe'nin aylardır indirmek istediği uçağı bu akşam 21.30'da indiriyor. Asıl bomba paylaştıkları şarkı

Fenerbahçe'nin aylardan bu yana kadrosuna katmak için çaba gösterdiği Wilfried Zaha, Galatasaray ile görüşmek için bu akşam saat 21.30'da özel uçakla İstanbul'a gelecek. Sarı kırmızılılar da yıldız oyuncunun transferini son dönemin ünlü şarkısı "Ali Cabbar" ile duyurdu.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon saha içerisinde kıyasıya bir rekabet veren Galatasaray ile Fenerbahçe bu sefer de transferde karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe'nin uzun süreden bu yana görüşmelere devam ettiği Wilfried Zaha ile görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. 

TRANSFERİ DUYURDUKLARI ŞARKI DA BOMBA

Sarı kırmızılı ekibin, Fenerbahçe'ye transfer çalımının yanı sıra transferi duyurma biçimi de sosyal medyada çok konuşuldu. Galatasaray, Zaha'nın transferini son dönemin gündemde olan şarkısı "Ali Cabbar" ile duyurdu.  

BUGÜN AKŞAM SAAT 21.30'DA GELECEK 

Galatasaray'ın görüşmeye başladığı Zaha, bu akşam saat 21.30'da özel uçakla İstanbul'a gelecek. Yıldız oyuncunun son görüşmelerin ardından kendisini sarı kırmızılı formaya bağlayan sözleşmeyi imza atması bekleniyor. 

 

Galatasaray, Fenerbahçe'nin aylardır indirmek istediği uçağı bu akşam 21.30'da indiriyor. Asıl bomba paylaştıkları şarkı - Resim : 1