Galatasaray’a Boey’den kötü haber! Sakatlığı tüm planları alt üst etti! O teklifler gelmeyebilir

Fransa Milli Takımı’ndan sakatlığı nedeniyle çıkarılan Sacha Boey’den kötü haber geldi. Galatasaray’ın 20 milyon euroya satmak istediği futbolcunun sakatlığının transfer sürecini etkileyebileceği kaydedildi.

Galatasaray’a Boey’den kötü haber! Sakatlığı tüm planları alt üst etti! O teklifler gelmeyebilir

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray’da yeni sezon için transfer yapılanması başlarken birçok futbolcu, Avrupa takımlarının transfer listesinde yer alıyor. Özellikle geçen sezon gösterdiği performansla şampiyonluğa en büyük katkı sağlayan isimlerinden olan Sacha Boey için çok sayıda teklif geliyor.

Galatasaray’a Boey’den kötü haber! Sakatlığı tüm planları alt üst etti! O teklifler gelmeyebilir - Resim : 1

İngiliz ekiplerinin radarındaki isim için sarı kırmızılı takım 20 milyon ve üzerindeki bonservis bedellerini kabul etme yönünde karar alırken futbolcudan gelen sakatlık haberi planları alt üst etti.

TEKLİFLER SEKTEYE UĞRAYABİLİR

Genç yıldız, Fransa Ümit Milli Takımı'ndan ayak bileğindeki ağrıları nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Söz konusu sakatlık sonrası Galatasaray’a futbolcu için gelecek tekliflerin 20 milyon euronun altında olabileceği kaydedildi.

Galatasaray’a Boey’den kötü haber! Sakatlığı tüm planları alt üst etti! O teklifler gelmeyebilir - Resim : 2

GALATASARAY ÜCRETİNE ZAM YAPACAK

Oyuncusunu düşük rakamlara satmayı düşünmeyen Galatasaray, Boey'i yeni sezon için Şampiyonlar Ligi kozuyla motive edecek. 480 bin Euro ile takımın en az kazanan yabancılarından olan Boey kalırsa ücretine %100 zam yapılacak.