Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Artvin dikkat! Türkiye'ye geliyor. En çok sizi etkileyecek

Meteorolojik kaynaklar tarafından Karadeniz bölgesi hakkında önemli bir bilgi verildi. Kaynaklar, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Artvin başta olmak üzere Karadeniz bölgesinde soğuk havaların etkili olacağı tarihi verdi.

Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Artvin dikkat! Türkiye'ye geliyor. En çok sizi etkileyecek

Türkiye'nin Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu kıyıları sıcaktan kavruluyor. Sıcaklara Ankara'ya da sıçradı. Hatta önümüzdeki günlerde İzmir ve çevresinde de etkili olması bekleniyor. Marmara ve Karadeniz bölgesi şu an için sakin gidiyor ancak sıcaklık yavaş yavaş bu hafta oralarda da artacak. 

METEOROLOJİK KAYNAKLAR KARADENİZ İÇİN TARİH VERDİ 

Bu gelişmeler yaşanırken, meteorolojik kaynaklar Karadeniz bölgesi için önemli bir tarih verdi. Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Artvin'i ilgilendiren habere göre Karadeniz bölgesinde soğuk havaların yeniden etkili olacağı tarih belli oldu. 

Havanın Modu sayfası tarafından yapılan paylaşımda konu hakkında şu ifadelere yer verildi: 

"22 veya 26 Ağustos tarihleri arasında en çok Karadeniz'i etkileyecek şekilde bir soğuk hava dalgası'nın, yurdumuza gelmesi bekleniyor. (Tam tarih net değil, vakit yaklaştıkca belli olacaktır.)

Bu soğuk hava dalgası en çok Karadeniz, Marmara ve zaman zaman İç Anadolu'yu etkisi altına alması bekleniyor.

Bu soğuk hava dalgası şuan ki gücü ile gelir ise Karadeniz'in yüksek kesimlerine kar yapabilecek kadar güçlü. tabikii yağış olurmu onu bilmek çok zor ne desek yanlış olur vade hala uzun."