Kocasına gelen mesajla çıldıran Hanife, ağzını bozdu! İşte paylaşıp sildiği video

İzdivaç programıyla adını Türkiye'ye duyuran Hanife Gürdal, sosyal medyada adeta bir fenomen oldu. Kocasına gelen bir mesajı görünce çılgına dönen Hanife, videoyu önce paylaştı, sonra sildi. İşte o video...

İzdivaç programına başvurarak kendine eş arayan Hanife Gürdal, aradığı mutluluğu programda bulamamıştı. Programdan sonra aşkı bulan Hanife Kemal Ayvaz ile hayatını birleştirdi. Kemal Ayvaz ile bir dargın bir barışık evliliğini sürdüren Hanife, eşine gelen mesajı görünce çileden çıktı.

"Hayat kadını kocama mesaj atıyor" 

Instagram'dan paylaşım yapan Hanife, "Bir hayat kadını kocama mesaj atıyor. Ben de kocama mesaj atıldığı için sinirlenip, kendisine mesaj atıyorum. 'O kadar söyledim, bana yazmayacaktı' diyor. Hayat kadını olduğun için, beni kendine muhatap etmeye çalıştın. Ben onu da çok net anlıyorum. Kemal'e şey yazıyor, 'Müsait misin? Bir sesini duyayım.' ben bunları görünce bunlar için mesaj attım.

"Kimse kocama bakamaz"

Kemal de diyor ki, geçenlerde ameliyat olmuş, geçmiş olsun demiş. Kadın da bana 'senin kocan bana yazıyor' diyor. Sen yuva bozmaya çalışıyorsun. Ben kimsenin kocasına bakmadıysam, kimse de benim kocama bakamaz. Benim kocama merhaba dahi diyemezsiniz. Bunu Kemal'in takipleştiği herkese söylüyorum. Ben yapmıyorsam, benim kocama da yapmayacaksınız." diyerek tepkisini gösterdi.

Hanife'nin paylaşımlarını kısa süre sonra silmesi dikkat çekti.