Hayırlı uğurlu olsun! Fenerbahçe yeni sezonunun ilk transferini açıkladı

Fenerbahçe, Glasgow Rangers'tan ayrılan kanat oyuncusu Ryan Kent'i transfer ettiğini açıkladı.

Hayırlı uğurlu olsun! Fenerbahçe yeni sezonunun ilk transferini açıkladı

Fenerbahçe, yeni sezonunun ilk transferini açıkladı. Sarı lacivertliler, İskoçya ligi ekiplerinden Glasgow Rangers'tan ayrılan Ryan Kent'i kadrosuna kattığını duyurdu. 

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Hayırlı uğurlu olsun! Fenerbahçe yeni sezonunun ilk transferini açıkladı - Resim : 1

"YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLAMAK İÇİN HEYECANLIYIM"

Sarı-lacivertli kulüp, sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoda açıklama yapan 26 yaşındaki futbolcu şunları söyledi:

"Tüm Fenerbahçe taraftarlarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle kulübümüz için kupanın kazanılmasında pay sahibi olan tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum. Yeni sezonla ilgili konuşmak gerekirse, Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. İlk hedefimiz, önümüzdeki ay oynayacağımız TFF Süper Kupa'yı kazanmak olacak. Takım arkadaşlarımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlamak için çok heyecanlıyım. Kendinize iyi bakın."

Ryan Kent, 2022-2023 sezonunda tüm kulvarlarda çıktığı 44 maçta 3 gole imza attı, 10 asist yaptı.