İmamoğlu'na operasyon

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "...varsa kulağından tutup hapse atın" dedi açıklamasında...

Türkiye Cumhuriyeti hukuk devleti olduğu için kimseyi kulağından tutup hapse atmaz! Bir iddia varsa zanlıya yönelik soruşturma başlatır, konu yargıya intikal eder, suç sabit ise hapse atılır. Süreç aynen bu şekilde işlemeye başladı.

Fakat muhalefet kanadı ısrarla İmamoğlu’na bir operasyon yapıldığı, belediyeye kayyum atanacağı algısı yaratmaya çalışıyor. Mazlum ve mağdur bir İmamoğlu imajı çizmeye çalışıyorlar. Fakat bunlar beyhude çabalar. Belediyede terör mensuplarına yapılan operasyon Türkiye Cumhuriyeti'nin terörle mücadelesinin bir parçasıdır. Hangi belediyede bu tarz bir istihdam varsa gereği yapılır.

Zamanında HDP'li bazı belediyelerin PKK'ya finansman sağladığı, terör örgütü mensuplarını istihdam ettiği gerekçesiyle devletin haklı müdahalesine maruz kaldığını ve o belediyelere kayyum atandığını gördük.

Tam o günlerde ilginç bir şekilde Ekrem İmamoğlu’nun bu HDP'li belediyelere geçmiş olsuna gittiğini, destek mesajları verdiğini de gördük!

Ekrem İmamoğlu‘nun HDP'ye olan ilgisi dikkat çekici. Çünkü HDP, PKK ile arasına mesafe koyamamış bir parti iken, hapisteki genel başkanı Selahattin Demirtaş meydanlarda Apo'nun heykelini dikeceğiz demişken, bir milletvekillerinin sırtını PYD'ye YPG'ye dayadığını ilan  etmişken, HDP ye olan ilgi alakası millet tarafından iğreti ile izlenmektedir! İtici gelmektedir!

Gerek iktidar gerek muhalefet PKK, FETÖ, DHKPC ve diğer terör örgütleri konusunda tek vücut olmalı, arasına mesafe koymalı ve mücadele etmelidir.

İmamoğlu rahat olsun, belediyeye kayyum atanmıyor ve kendisi mağdur ve mazlum değildir! Sadece ve sadece belediyesindeki PKK'lı ve FETÖCÜ militanlar ayıklanıyor!

Millet olarak beklentimiz Ekrem Bey'in İçişleri Bakanlığı'na bu konuda destek olması ve aynı duruşu sergilemesidir. Emin olsun ki iktidar kanadı sadece terör ile mücadele gereği bir operasyon yapıyor. İmamoğlu’nu mazlum ve mağdur pozisyonuna düşürmüyor ve düşürmeyecekte.

Muhalefetin boynu bükük bir İmamoğlu yaratma çabası beyhudedir. PKK ve FETÖ sadece Recep Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu’nun düşmanı değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin düşmanıdır.

Vatanını milletini seven her vatandaş terör ile mücadele konusunda devletinin yanındadır.

Allah vatana millete zeval vermesin. Vesselam.