İngiliz devi istiyordu, Galatasaray o futbolcuyu hemen elden çıkarmaya karar verdi. 20 milyon euro değeri her gün düşüyor

Galatasaray'da adeta sorun adam haline gelen Victor Nelsson hakkında flaş bir karar verildi. İngiliz devinin de istediği oyuncu devre arasında hemen elden çıkarılacak. Çünkü değeri hızla düşmeye başladı.

İngiliz devi istiyordu, Galatasaray o futbolcuyu hemen elden çıkarmaya karar verdi. 20 milyon euro değeri her gün düşüyor

Galatasaray Futbol Takımı bu sezon başında yaptığı transferlerle taraftarlarını mutlu etti. Zaha, Ziyech, Tete ve Sanchez gibi dünya çapında yıldızları kadrosuna katan Galatasaray'da eski futbolculardan Victor Nelsson'un yeteri kadar forma giyememesi ise takım içerisinde soruna neden oldu. 

Birçok kez Okan Buruk'la konuyu görüşen Nelsson, istediği şansı yakalayamaması nedeniyle isyan bayrağını çekti. Resti gören Galatasaray yönetimi ise adeta Nelsson'un biletini tek yönlü olarak kesti. 

İngiliz devi istiyordu, Galatasaray o futbolcuyu hemen elden çıkarmaya karar verdi. 20 milyon euro değeri her gün düşüyor - Resim : 1DEĞERİ HER GEÇEN GÜN DÜŞÜYOR

Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra Süper Lig'de bile forma giyememesinin ardından Nelsson'un değeri hızla düşmeye başladı. Geçtiğimiz sezon 25 milyon euro kadar değeri olduğu iddia edilen futbolcunun değeri 15 ila 20 milyon euro arasına kadar düşmüş durumda.

İNGİLİZ DEVİ İSTİYORDU 

İşte bu nedenle değerin daha da fazla düşmesini istemeyen Galatasaray yönetimi devre arasında Nelsson'un iyi rakam veren bir takıma gitmesine izin verecek. Başarılı futbolcuyu son olarak İngiltere'den Tottenham'ı istediği biliniyordu. Ancak İngiliz ekibinin de bu transferden vazgeçtiği öne sürülmüştü.