Çalmaktan yorulan hırsız, dükkanda limonata içerek keyif yaptı

İstanbul Esenyurt'ta bir dükkana giren hırsız, kasada bulunana para ile telefonu aldı, yorulunca da dükkanda bulunan limonatayı içerek keyif yaptı. O anlar iş yeri kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Esenyurt Mehterçeşme Mahallesinde bulunan bir börekçide yaşanan olayda, gece saatlerinde bisikletiyle börekçinin önüne gelen hırsız, bir süre etrafı kontrol ettikten sonra cam pervazlarını kırarak içeriye girdi. Bir süre içeride dolaşan hırsız kasaya gelerek içerisindeki bir miktar para ile bir cep telefonuna aldı.

Tekrardan dükkanın içerisinde dolaşmaya başlayan hırsız bu seferde limonata makinesini görünce kendisine bir bardak limonata doldurarak keyif yapmaya başladı. Yaklaşık 15 dakika kadar dinlenen ve o arada limonatasını içen hırsız bardağını da bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Sabah saatlerinde dükkanın soyulduğunu fark eden işletme sahibi ise durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken yaşanan o hırsızlık anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.