İstanbul kar yağışı tarihi için korkunç gelişme. Ayrılın birbirinizden

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından İstanbul'da kar yağışı tarihi hakkında hayalleri yıkan korkunç gelişmeyi duyurdu. Daha önce aralık sonu kar ihtimali için "sarılabilirsiniz birbirinize" demişti. Şimdi ayrılalım birbirimizden. Bu üzücü bir haber.

İstanbul kar yağışı tarihi için korkunç gelişme. Ayrılın birbirinizden

Türkiye'de özellikle İstanbul'da ikamet eden vatandaşlarımız kar yağışının ne zaman etkili olacağını merak ediyor. 

Modellerde tam anlamıyla güçlü bir yağış göremeyen meteoroloji uzmanları ise yağışlar konusunda beklememiz gerektiğini açıklamıştı. Son yapılan değerlendirmede ise ocak ayının başı olan 2 ila 6 ocak arasında bir kar ihtimali görüldüğü açıklanmıştı. 

ARALIK SONU DA İHTİMAL VARDI

Aralık sonu da kar yağışı ihtimali vardı ama Orhan Şen sosyal medya hesabından İstanbul'da kar yağışı tarihi hakkında hayalleri yıkan korkunç gelişmeyi duyurdu. Daha önce aralık sonu kar ihtimali için "sarılabilirsiniz birbirinize" demişti. Şimdi ayrılalım birbirimizden. Bu üzücü bir haber. 

"SADECE İSTANBUL'DA DEĞİL TÜRKİYE'DE YOK" 

Şen şu ifadeleri kullandı: 

"Yıl başında kar bekleyenlere üzücü haberim var. Kar yok. Sadece İstanbul değil Türkiye’de de kar yok. Yağmur bile yok. Sıcaklıklarda ortalamanın 3-4 derece üzerinde olacak. Daha 1 hafta var umarım değişir. Şimdi görünen böyle. Tatilinizi tekrar gözden geçirin." 

İstanbul kar yağışı tarihi için korkunç gelişme. Ayrılın birbirinizden - Resim : 1