İstanbul, Kocaeli, Kırklareli ilk başta uyarıldı. Sonra Sakarya, Düzce, Zonguldak, Kastamonu ve Sinop geliyor. Son hazırlığını yapıyor. Gece 99'le vuracak

Meteorolojik kaynaklardan İstanbul, Kocaeli, Kırklareli başta olmak üzere Karadeniz bölgesindeki illerimiz Sakarya, Düzce, Zonguldak, Kastamonu ve Sinop'a yönelik önemli bir uyarı yapıldı. Bu illerimizde bu gece saatlerinden itibaren nem oranının yüzde 99'a çıkması bekleniyor.

İstanbul, Kocaeli, Kırklareli ilk başta uyarıldı. Sonra Sakarya, Düzce, Zonguldak, Kastamonu ve Sinop geliyor. Son hazırlığını yapıyor. Gece 99'le vuracak

Eyyam-ı Bahur sıcaklarının etkilemeye başladığı Türkiye'de hava durumu konusunda bilgilendirmeler yapılmaya devam ediliyor. Hava Forum tarafından Karadeniz bölgesi ve Marmara bölgesinde ikamet eden vatandaşlar hakkında da çok önemli bir bilgi paylaşıldı. 

NEM ÇIKARMASI İÇİN SON HAZIRLIKLARI YAPIYOR

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda Karadeniz'de nem çıkarması için son hazırlıkların yapıldığı belirtilere şu ifadelere yer verildi: 

"Karadeniz nem çıkarması için son hazırlıklarını yapıyor. Bu gece ve cumartesi gecesi İstanbul, Kocaeli, Kırklareli hattında nem seviyeleri %99'a kadar ulaşabilir. Tahminlere bakın, mor renk bunalıma sokacak türden %97-99 nemi ifade etmektedir. Gülerken, konuşurken terletir..." 

Karadeniz bölgesindeki illerimiz Sakarya, Düzce, Zonguldak, Kastamonu ve Sinop'ta yaşayan vatandaşların gece yoğun nem yaşayacağı şimdiden belli oldu. İstanbul, Kocaeli, Kırklareli hattı da nemden nasibini fazlasıyla alacak. 

6 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ PİK YAPACAK, SALI GÜNÜ YURDU TERK EDECEK

Diğer yandan yoğun nem hakkında yeni gelişmeler de yaşandı. Meteorolojik kaynaklar tarafından cumartesi günü paylaşılan verilere göre 6 Ağustos pazar günü nem oranları yine pik yapacak. Pazar günü akşama doğru ise yurdumuzu önce batı bölgesinden terk edecen yoğun nemin, salı gününden itibaren ise tüm Türkiye genelinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. 

İstanbul, Kocaeli, Kırklareli ilk başta uyarıldı. Sonra Sakarya, Düzce, Zonguldak, Kastamonu ve Sinop geliyor. Son hazırlığını yapıyor. Gece 99'le vuracak - Resim : 1