İstanbul'da oto hırsızlığı ve bisiklet hırsızlığı suçlarının arkasında aynı kişi çıktı: Ekipler harekete geçti

İstanbul'un Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Sancaktepe'deki oto hırsızlığı ve Sarıgazi'deki bisiklet hırsızlığı suçlarını aynı şahsın gerçekleştirdiği belirlendi. Şüpheli şahıs ekipler tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

İstanbul'da oto hırsızlığı ve bisiklet hırsızlığı suçlarının arkasında aynı kişi çıktı: Ekipler harekete geçti

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'un Sancaktepe ilçesindeki oto hırsızlığı ile Sarıgazi Mahallesi'ndeki bisiklet hırsızlığı suçlarını gerçekleştiren kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

2 SUÇU İŞLEYEN DE AYNI ŞAHIS ÇIKTI

Yapılan çalışmalar neticesinde çalıntı otomobil Atatürk mahallesinde terk halde bulunmuş, çevrede yapılan incelemede terk halde bulunan aracı açık renk şapka giyen bir şahsın bıraktığı belirlendi.

Hırsızlık suçlarının gerçekleştiği Sarıgazi Mahallesi ve Atatürk Mahallesinde olay yerlerini gösteren kamera görüntüleri incelendiğinde, açık renk şapka giyen şüpheli şahsın hırsızlık suçlarını işlediği tespit edildi. Eşkal bilgilerinden kimlik bilgileri tespit edilen M.F.K. isimli şüpheli şahıs 07.08.2023 tarihinde Atatürk Mahallesinde yakalandı.

ŞÜPHELİ ŞAHIS ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLDİ

Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs hakkında, “Oto Hırsızlığı” ve “Bisiklet Hırsızlığı” suçlarından yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından 08.08.2023 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca Adli Kontrol hükümleri uygulanmıştır.