İtalyan gazetesi yazdı... Kadıköy'de şaşkınlıkla karşılandı. Ali Koç'un 30 milyon euro istediği futbolcuyu 2 milyon euroya alacaklarmış

İtalyan gazetesi tarafından son olarak ortaya atılan Ferdi Kadıoğlu iddiası Kadıköy'de şaşkınlıkla karşılandı. Milan'ın Krunic ve + 2 milyon euroya Ali Koç'un bonservis olarak 30 milyon euro istediği Ferdi'yi böyle alabileceğine inandığı belirtildi.

İtalyan gazetesi yazdı... Kadıköy'de şaşkınlıkla karşılandı. Ali Koç'un 30 milyon euro istediği futbolcuyu 2 milyon euroya alacaklarmış

Fenerbahçe'de taraftarın en sevdiği futbolcular arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu konusunda İtalyan devi Milan'ın ısrarı sürüyor.

Son olarak ortaya atılan bir iddia ise büyük yankı uyandırdı. İtalyan gazetesi Gazzetta'nın haberine göre AC Milan yönetimi, Ferdi Kadıoğlu için Krunic + bir miktar para (2M€) vererek transferin sonuçlanacağını düşünüyor.

ALİ KOÇ KAPIYI 30 MİLYON EURO BANDINDAN AÇACAK 

Bu gelişmelerden sonra Ali Koç'un bir kararı hakkındaki iddialar da yeniden gündem oldu. Başkan Koç'un takımın bel kemiği olarak adlandırılan Fred, Ferdi ve Syzmanski gibi oyuncuları transfer etmeye gelen kulüplere kapıyı 30 milyon euro bandından açacağı iddia edildi. 

İtalyan gazetesi yazdı... Kadıköy'de şaşkınlıkla karşılandı. Ali Koç'un 30 milyon euro istediği futbolcuyu 2 milyon euroya alacaklarmış - Resim : 1

KADIKÖY'DE ŞAŞKINLIKLA KARŞILANDI 

Milan'ın güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan Ferdi Kadıoğlu'nu Krunic + 2 milyon euroya bitirebileceğina inanması Kadıköy çevresinde şaşkınlığa neden oldu.