Demet Özdemir'den özel hayatıyla ilgili açıklama: Söz göstereceğim

İtalya’nın en çok izlenen programlarından Verissimo’ya konuk olan Demet Özdemir, eski partneri Can Yaman’la ilgili soruya hangi esprili yanıtı verdi?

“Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinde İbrahim Çelikkol’la başrolü paylaşan Demet Özdemir, reklam yüzü olduğu markanın tanıtım toplantısına katıldı. Özdemir, rolü için gerekirse saçlarını kazıtabileceğini söyledi.

Peş peşe “Çilek Kokusu”, “No: 309” ve “Erkenci Kuş” adlı romantik komedi dizilerinde başrol oynayan Özdemir, “Doğduğun Ev Kaderindir” projesiyle dram türüne geçiş yaptığı için mutlu olduğunu belirtti.

Demet Özdemir sürpriz bir sinema filmi projesi olduğunun da sinyalini verdi. Özdemir, en büyük hayalinin yeşilçam’ın sultanı Türkan Şoray’ı canlandırmak olduğunu açıkladı.

İtalya’nın en çok izlenen programlarından Silvia Toffanin’in sunduğu Verissimo’ya konuk olan güzel oyuncunun 30 bin euro aldığı gündeme gelmişti.

Demet Özdemir’e “Erkenci Kuş” dizisindeki partneri Can Yaman’ın İtalya seyahatlerinde izdiham yaşandığı hatırlatıldı. Ünlü oyuncunun adı son aylarda Kerem Bürsin, Oğuzhan Koç ve Murat Boz’la aşk dedikodularına karışmıştı.