Kahramanmaraş depreminde son durum ne? Kaç kişi öldü, kaç yaralı var?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,4 büyüklüğünde deprem büyük yıkıma neden oldu. Depremin ardından çok sayıda bina yıkıldı, can kayıpları ve yaralılar var. Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmaları sürerken, 7,4’lük depremin artından çok sayıda artçı deprem de meydana geliyor. Peki, Kahramanmaraş’ta kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Kahramanmaraş’ta kaç bina yıkıldı? Kahramanmaraş depreminde ölü ve yaralı sayısı!

Kahramanmaraş depreminde son durum ne? Kaç kişi öldü, kaç yaralı var?

Kahramanmaraş’ta meydana deprem, Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da da yıkıma neden oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, illerde son durum, ölü ve yaralı sayısı ve yıkılan binalardaki çalışmalar merak ediliyor.

KAHRAMANMARAŞ’TA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ, KAÇ YARALI VAR?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "An itibariyle 284 vefatımız, 2 bin 323 yaralımız var" dedi. Oktay,  "Kahramanmaraş'ta 70 vatandaşımızı kaybetmiş bulunuyoruz. Bu sayıların artacağını tahmin ediyoruz. Yine Maraş'ta 200 yaralı ve 300 bina yıkıldı. An itibariyle 284 can kaybı, 2 bin 323 yaralımız var. Toplamda 1710 bina yıkıldı" diye konuştu.