Markete gitmek için evden çıkan ünlü oyuncunun cansız bedeni bulundu!

Salı günü geç saatlerde sigara alma amacıyla markete gitmek için evden çıkan 56 yaşındaki ünlü oyuncunun cansız bedeni bulundu. Kübalı oyuncu Broselianda Hernandez'in cinayete kurban gittiği düşünülüyor.

Markete gitmek için evden çıkan ünlü oyuncunun cansız bedeni bulundu!

56 yaşındaki Küba asıllı Amerikalı oyuncu Broselianda Hernandez, Miami'deki evinden akşam geç saatlerde sigara almak için çıktı. "Markete gidiyorum" diyen ünlü oyuncunun son sözleri bunlar oldu. Hernandez'in cansız bedeni ertesi gün Miami plajında bulundu.

Birçok projede yer alan oyuncu Broselianda Hernandez, salı günü "Sigara almaya gidiyorum" diyerek evden çıktı. Geçen zamanın ardından telefonlarına cevap vermeyen oyuncu için arama çalışmaları başlatıldı.

Kaybolduğu ya da başına bir şey geldiği düşünülerek arama çalışması başlatılan Hernandez, sahilde yürüyen bir vatandaşın ihbarının ardından cansız olarak bulundu.

Plajda yürüdüğü sırada yerde hareketsiz yatan bir kişiyi gördüğünü ifade eden şahıs, durumu polise haber verdi. Polisin yaptığı incelemede cansız bedeni bulunan kadının Broselianda Hernandez olduğu tespit edildi.

Ailesi perişan oldu

Hernandez'in ailesi, Hernandez'in Salı günü geç saatlerde evden sigara almaya gidiyorum diye çıktığını geri dönmediğini kendisini aramalarına rağmen telefonlarına cevap vermediğini söyledi.

Kesin ölüm sebebi otopsinin ardından belli olacak

Hernandez, 1990 yılında Küba'da yayınlana bir pembe dizide gösterdiği performansla ismini duyurmuş ve performansı sayesinde ödül almıştı. Polis, Hernandez'in nasıl öldüğünü tespit etmek için çalışmalar devam ediyor.