Muhalefete göre Tayyip Erdoğan fedaileri

Değerli dostlar, değerli okuyucular seçim geçti, CHP karıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu muhalifleri kaybedilen seçimin müsebbibi olarak Kemal Kılıçdaroğlu ‘na faturayı kestiler. Hergün yeni bir komplo teorisi ortaya atıyorlar.

Hatta öyle abartıyorlar ki olayı, CHP'nin bazı muhalif yazarları zannediyorum Kurtlar Vadisi'ni çok fazla izlemişler diyorum, traji komik buluyorum açıklamalarını.

Değerli dostlar, gelecekte, CHP'de Ekrem İmamoğlu ‘nu genel başkanlık koltuğuna oturtmak isteyenler, Sn. Meral Akşener’e de aba altından sopa göstermek isteyenler son zamanlarda bir operasyona imza attılar.

Kendisini çok tanımadığım ve takip etmediğim bir gazeteci garip garip açıklamalar yaptı.

Efendim Hasan Cengiz adında biri varmış, Erdoğan ve Bahçeli ‘nin tabiri caiz ise fedaisiymiş, eski MİT Müsteşar Yardımcısı Muhammet Dervişoğlu ile yakınmış, Putin'in danışmanı Alexandır Dugin ile derin ilişkileri varmış. Bu Hasan Cengiz, Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu desteklemiş!

Yani diyor ki derin devlet Tayyip beyin karşısına Kemal beyi çıkarmak için Hasan Cengiz üzerinden operasyon çekti!

Değerli okuyucular bir de diyor ki Meral Akşener'e 100 milyon dolar para verdi bu derin devlet Hasan Cengiz üzerinden.

Dinlerken hayretlerle izledim ve trajikomik buldum.

Anında şu sonucu çıkardım.

Birileri Ekrem İmamoğlu’na CHP Genel Başkanlığı yolunu açmaya çalışıyor, bu birileri Sn. Meral Akşener'e Millet İttifakı'ndan ayrılırsa, Cumhur İttifakı'na katılırsa başını ağırtırız demek istiyor, kendisini tehdit ediyor!

Değerli dostlar, seçim sürecinde ben de Kemal Kılıçdaroğlu ‘nun adaylığını savundum .
Bana da yorumlar yaptılar, bu Devlet Bahçeli’nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın fedaisi dediler, bu neden savunuyor dediler!

Buradan sesleniyorum ne ben ne de Hasan Cengiz kimsenin fedaisi değiliz! Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin izinde evet mücadele ediyoruz . Turan ülküsü için mücadele ediyoruz, ama biz hiç kimse ile temas halinde değiliz. Bugüne kadar hiç bir parti yetkilisi bize teşekkür bile etmemiştir! İçiniz rahat olsun, Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan kimseyi bir operasyon için kullanmadı !

Siz ey muhalif CHP'liler, kendi genel başkanınızı seçim öncesi itibarsızlaştırıp adaylığını engellediğiniz için belediye başkanlarınıza adamı harcatmaya çalıştığınız için biz adama haksızlık edildiğini gördük ve doğru bildiğimizi yaptık ve adaylığını savunduk!

Ancak dün olduğu gibi, bugün de yarın da siyaseten karşısındayız!

Fakat mertlik denen, dürüstlük denen kavramlar olduğu için hayatımızın merkezinde, birbirine benzemeyen 7 partiyi bir araya getiren bir liderin Cumhurbaşkanı adaylığı en doğal hakkıdır dedik ve savunduk, mesele bundan ibarettir!

Erdoğan karşısında kazanacak aday kavramına gelince;

Erdoğan karşısında çıkaracağınız hiç bir adayın kazanamayacağını biz çok iyi biliyorduk!

Şişerme anket sonuçları ile İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın abartılmış, bulunmaz Hint kumaşı gibi lanse edilmiş adaylarınız olduğunu biz biliyorduk!

Kemal Beyin iki yanına İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı koysanız, hatta onların yanına Biden'ı da koysanız, hatta Macron'u da koysanız, hatta Selahattin Demirtaş'ı da ve hatta Osman Kavala’yı da hapisten çıkarıp koysanız kazanamayacağınızı biz biliyorduk!

O yüzden saçma sapan açıklamalar yapıp Sn. Erdoğan ‘ın zaferini değersizleştirmeyin, işinize bakın!

Bizler sadece ve sadece vatanın selametini ve güvenliğini, devletin bekasını düşünen serdengeçtileriz!

Garip garip açıklamalar yapanlara tavsiyem, çok fazla Kurtlar Vadisi izlemeyin, siz de yan etki yapıyor!

Son sözüm malum,

Allah vatana millete zeval vermesin.

Vesselam.