ABD'nin Türkiye’yi parçalama teşebbüsleri

Sömürge güdümünde yönetimler ile kaynakları sömürüldü ,ocakları söndürüldü ,milyonlarca insan vatanından sürüldü.

Elbette ki ABD'nin hedefinde Türkiye de var.

Türkiye düşmanı ne kadar terör örgütü varsa hamisi ve finansörü ABD. Gözümüzün içine baka baka yıllarca PKK'ya silah gönderdi. Gözümüzün içine baka baka FETÖ elebaşını ve taraftarlarını ABD'de barındırdı. Barındırmaya devam ediyor.

Ülkemizde kargaşa çıkarmak adına her türlü provakasyonu yaptırdı. Dedeağaç'a üs kurup silahlandırdı.

En son rezilliği ise Kuzey Suriye’de PKK ve PYD'yi meşrulaştırmak adına orada ticaret ve yatırım yapılacak firmalara destek vermesi oldu. Anlamı PKK ve PYD'yi resmen tanımak olan bu şerefizliği de yaptı.

Bütün bu yaşananlar, İstiklal ve istikbalimize bir tehdit, Misak-ı Milli sınırlarımızın tehlikeyi girmesi ülkemizi bölmek parçalamak için adılan ciddi adımlar olarak okunmalıdır.

Bize bir şey olmaz biz güçlüyüz biz aslanız biz kartalız düşüncesi ile rahavete kapılmamalı birlik ve beraberlik içinde kenetlenmeli tek yumruk olmalıyız.

ABD'ye gereken cevabı misli ile vermeli, Kuzey Suriye ‘deki PKK PYD varlığı her ne pahasına olursa olsun yok edilmelidir.

Aksi halde olmaz dediğimiz her şey olacak, Büyük Ortadoğu projesinin son hamlesi yapılacak Türkiye Allah korusun parçalanacak!

Gazeteler yazmalı, televizyonlarda konuşmalı, halk uyanmalı, milli birlik ve beraberlik içinde kenetlenmeli ve mücadele edilmelidir.

Allah, vatana millete zeval vermesin

Vesselam.