Murat Kurum seçim çalışmaları için sahaya çıktı: Üsküdar'da vatandaşlardan yoğun ilgi

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına başladı. Dün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile buluşan Kurum, bugün ise sabah namazını Eyüp Sultan'da kıldı ve öğleden sonra ise Üsküdar'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Kurum'a halktan yoğun ilgi ve destek olduğu görüldü.

AK PARTİ'NİN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT KURUM ÇALIŞMALAR İÇİN KOLLARI SIVADI

Dün adaylığının ilan edilmesinin ardından seçim çalışması için kolları sıvayan Murat Kurum ilk olarak dün akşam Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi.

Bugün ise güne Eyüpsultan Camii’nde kıldığı sabah namazıyla başlayan Murat Kurum sonrasında vatandaşlara sıcak çorba ikram etti ve “Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz.” dedi.

Murat Kurum seçim çalışmaları için sahaya çıktı: Üsküdar'da vatandaşlardan yoğun ilgi - Resim : 1

ÜSKÜDAR'DA BALIKÇILARI ZİYARET ETTİ

Eyüpsultan’dan sonra Fatih Camii’ne giderek Fatih Sultan Mehmet Han’ın türbesini ziyaret eden Kurum bugünkü programının devamında Üsküdar’a geçerek vatandaşlarla buluştu.

Burada esnafı ziyaret eden Kurum balıkçı esnafıyla selamlaştı, esnafın sorunlarını dinledi.

Seçim kampanyasının ilk gününde Murat Kurum’u hem basın mensupları hem de vatandaşlar yakından takip etti. Esnaf ziyareti esnasında Kurum’la sık sık  vatandaşlar da fotoğraf çekildi, seçim sürecinde desteklerini iletti.

 

Murat Kurum seçim çalışmaları için sahaya çıktı: Üsküdar'da vatandaşlardan yoğun ilgi - Resim : 3

MURAT KURUM, SAHİLDE VATANDAŞLARLA BULUŞACAK

Kurum, programının devamında Kız Kulesi İstanbul Silueti fotoğrafı çekilecek, sahilde vatandaşlarla buluşacak ve günlük programını tamamlayacak.