Okan Bayülgen'in "'Neden sesinizin Mahmut abi gibi?'" sorusuna Gülşah Saraçoğlu'ndan yanıt: Benim göbek adım...

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü programına konuk olan Gülşah Saraçoğlu, Bayülgen'in "Gülşah sizin sesinizin bu kadar tok, Mahmut abi şeklinde olmasının sebebi nedir?" sorusuna "Çünkü benim göbek adım Selahattin abi. Herkes öyle der." cevabını verdi.

Okan Bayülgen'in "'Neden sesinizin Mahmut abi gibi?'" sorusuna Gülşah Saraçoğlu'ndan yanıt: Benim göbek adım...

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları Ece Dizdar, Gülşah Saraçoğlu, Adil Yıldırım, Can Baydar, Elif Sanchez, Emre Kızılırmak oldu. 

"Biz belamızı bulduk, diğer belasını bulanlarla görüşelim"
Evlilikle ilgili Bayülgen "Çok evlendiğim için biliyorum. Evlenince evlilerle görüşüyorsun. Biz sakatlandık, diğer sakatlarla görüşelim. Biz belamızı bulduk, diğer belasını bulanlarla görüşelim. Çocuk sahibi olunca da çocuklularla görüşüyorsun. İlk başta çocuk yokken çocuklularla görüşmüyorsun. Onlardan çok canın sıkılıyor. Çocuk yapınca bakıyorsun sen de aynı halt olmuşsun." sözlerine yer verdi. 

"Benim göbek adım Selahattin abi"
Bayülgen'in "Gülşah sizin sesinizin bu kadar tok, Mahmut abi şeklinde olmasının sebebi nedir?" sorusuna Saraçoğlu "Çünkü benim göbek adım Selahattin abi. Herkes öyle der. Şaka değil bu doğru. Tuhaf bir kadınım." cevabını verdi. Doya Doya Moda programıyla ilgili Bayülgen'in "Ben burada katil olurdum, siz nasıl hayatı sürdürüyorsunuz?" sorusuna Saraçoğlu "Siniri çekilmiş biftek gibi çıkıyorum o programa." dedi.