Onlar eylül ayının en şanssızları. Terazi, yengeç ve koç. Başlarına gelmeyen kalmayacak

Yeni aya girmemizle beraber bu ay burçların başına neler geleceği merak konusu oldu. Astrologlar ise tek tek terazi, yengeç ve koç burçlarını sıralayarak başlarına gelmeyen kalmayacak dedi.

Onlar eylül ayının en şanssızları. Terazi, yengeç ve koç. Başlarına gelmeyen kalmayacak

Günümüzde sık takip edilen astroloji insanların hayatını yönlendirmeler yaparak büyük ölçüde etkiliyor. Herkes burç yorumlarını yakından takip ederek bilgilenmek istiyor. Astrologlar ise bu defa eylül ayının en şanssız burçlarını sıraladı.

 

EYLÜL AYI O BURÇLARIN AŞK HAYATINI ALT ÜST EDECEK
 

Onlar eylül ayının en şanssızları. Terazi, yengeç ve koç. Başlarına gelmeyen kalmayacak - Resim : 1

TERAZİ BURCU

Terazi için aşk hayatında dengenin korunması çok önemli. Özellikle eşi ile arasındaki problemleri göz ardı etmemesi, iletişime açık ve anlayışlı olması bunu tersine çevirebilir. Aksi takdirde Eylül ayı, terazi burcu için ayrılık, geçimsizlik gibi sorunlarla hayatını zindan edebilecek bir döneme dönüşebilir.

 Onlar eylül ayının en şanssızları. Terazi, yengeç ve koç. Başlarına gelmeyen kalmayacak - Resim : 2

YENGEÇ BURCU 

Yengeç için ise duygusal dalgalanmaların olduğu bir ay olarak ön plana çıkıyor Eylül ayı. Bunların üstesinden gelebilmesi için kendiyle baş başa kalması gerekiyor. Ayrılık, yengeç burcu için kaçınılmaz bir son olabilir. Aşk hayatındaki olumsuzlukların sebebini gözden geçirmesi gerekiyor.

Onlar eylül ayının en şanssızları. Terazi, yengeç ve koç. Başlarına gelmeyen kalmayacak - Resim : 3

KOÇ BURCU 

Koç burcunun, Eylül ayında ilişkilerinde ani tepkileri kontrol etme noktasında kendilerine çeki düzen vermeleri gerekir. Ayrılık, kavga ve tartışmalar Koç burcunun yakasından düşmeyecek. Kendi hayatlarındaki olumsuzlukları eşine yansıtması, onun aşk hayatındaki çıkmazda boğulmasına neden olacak.