Onların hiçbir şeye cesareti yok! Her şeyden köşe bucak kaçıyorlar! İşte en korkak 5 burç

Korku her insanda farklı şekilde kendisini gösterir. Bazısı bir hayvandan çok korkar bazısı hiç korkmaz. Bunun yanında bazı duyguları yaşama korkusu da kişiyi içten içe etkilemektedir. Astrolojiye göre de bazı burçlar korkuyu en yüksek seviyede yaşar. İşte en korkak 5 burç...

Onların hiçbir şeye cesareti yok! Her şeyden köşe bucak kaçıyorlar! İşte en korkak 5 burç

YENGEÇ BURCU

Duygusal, hassas ve aynı zamanda şefkatli olmasıyla bilinen Yengeç burcu, korkak burçlar arasında yer alıyor. Yengeçlerin en çok korktuğu şey ise yalnızlık korkusudur. Bu nedenle sevdiklerini kaybetmemek için her konuda en iyisini yapmaya çalışan Yengeç bireyi, sevdiğine bağlıdır. Eğer bir Yengeci terk ederseniz dünyası başına yıkılır.

BAŞAK BURCU

Genel olarak çalışkan ve titiz olan Başak bireyi, buna rağmen korkak burçlar arasındadır. Çalışkan olduğu için Başak burcunun en büyük korkusu başarısızlık yaşamaktır. Hayatını en iyi şartlarda yaşamaya çalışan Başak bireyi, bunun için hata yapmaktan, başarısız olmaktan çok büyük korku yaşar. Başak burçları, işlerini tamamlamadan veya mükemmel bir sonuç elde etmeden harekete geçmekten çekinirler.

TERAZİ BURCU

Her zaman uyumlu ve adil olmayı deneyen Terazi bireyi, en korkak burçlar arasında bulunuyor. En büyük korkusu kararsızlık olan Terazi bireyi, hayatındaki dengeyi koruyarak herkesi mutlu etmek için çok çabalar. Riski ve zor kararları almaktan kaçınan Terazi bireyi, yapmadığı bir seçim için pişmanlık yaşayabilir.

AKREP BURCU

Tutkulu ve güçlü olmasının yanı sıra gizem dolu olan Akrep bireyi, korkusunu zirvede yaşayan korkak burçlar arasında kendisine yer ediniyor. Akrep burcunun en büyük korkusu ise güveninin kırılmasıdır. Bu nedenle hayatına alacağı insan konusunda seçici davranan Akrep bireyi, hayatına çok fazla insan almaz. Aldatılma, yarı yolda bırakılma ve ihanet korkusu yaşayan Akrep, şüphecidir.

BALIK BURCU

Yaratıcı ve hayalperest olduğu için hayatı tozpembe gören Balık bireyi, en çok burçlar arasında yer alıyor. Bu burcun yaşadığı en büyük korkusu gerçekle yüzleşmektir. Hayal dünyasında yaşadığı için gerçek bir konu ile yüzleştiği zaman üzuleceğini bilen Balık bireyi, gerçeklerden köşe bucak kaçar.