Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’na “Kılıçdaroğlu” uyarısı

CHP’nin 4 – 5 Kasım tarihinde gerçekleşen 38. Olağan Kurultayı tarihi anlara tanıklık etti. Partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun desteklediği CHP Grup Başkanı Özgür Özel’e karşı kaybetti. Dolayısıyla CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel oldu.

Buraya kadar olan her şey normal sayılabilir…

Ancak normal olmayan şeyler de var…

Örneğin; kurultay bitmesine, Kılıçdaroğlu’nun geriye çekilmesine ve “’Özgür Özel’e destek verin’’ çağrısına rağmen özellikle sosyal medyadaki bir grup hâlâ ve ısrarla Kılıçdaroğlu’na saldırıyor.

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’na “Kılıçdaroğlu” uyarısı - Resim : 1

NE İSTİYORSUNUZ!

Bu artık öyle alçak bir hale geldi ki; Kılıçdaroğlu’nun 10 Kasım’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmasına bile tahammül edemiyor, “Twit atma”“Seni görmek istemiyoruz” diye yazıyorlar.

Üstelik bunların birçoğu ciddi takipçisi olan kişiler…

İşte bu noktada hem Özgür Özel’in hem de Ekrem İmamoğlu’nun devreye girerek bu fanatikleşmiş kesimi uyarması ve bu alçaklığın önüne geçmesi için çaba göstermesi gerekiyor.

Bu tutumun önüne geçilecek siyasi hamleler yapılmadığı takdirde Kılıçdaroğlu’na gönül veren milyonlarca CHP’li sandıktan uzaklaşacak ve seçim çalışmalarına destek vermeyecektir.

Zira; CHP’nin eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu kurultayı kaybetti ama milyonlarca insanın gönül dünyasındaki yerini kaybetmedi.

SADECE BİR ÖRNEK…

Önceki gün konuştuğum CHP’li bir arkadaşım, “Annem Kılıçdaroğlu kurultayı kaybettiği günden beri üzüntüden ağlıyor” dedi.

‘’Değişim’’in büyüsüne kapılıp züccaciye dükkanına girmiş fil gibi davrananlar ne dediğimi anlar mı bilemem…

Ama şunu bilsinler ki; Kılıçdaroğlu’na yönelik yaptıkları her saldırı, CHP’nin sandığa girecek oylarını artırmak yerine eksiltiyor…

Bizden söylemesi…