Mbappe Real Madrid'de!

Bu yıl transferi en çok merak edilen isimlerin başında yer alan Fransız yıldız Kylian Mbappe, Real Madrid ile anlaştı. Mbappe'nin sözleşmesi sona erdiği için Madrid ekibi yıldız oyuncunun bonservisi için takımı Paris Saint Germain'e herhangi bir ödeme yapmayacak.

Mbappe Real Madrid'de!

Son dönemin yetiştirdiği en büyük isimlerden olan Fransız yıldız oyuncu Kylian Mbappe, çocukluk hayali olan İspanyol ekibi Real Madrid ile anlaştı. 

Mbappe Real Madrid'de! - Resim : 1

Yaz transfer döneminde hangi takımla anlaşacağı en çok merak edilen isimlerin başında gelen Kylian Mbappe, Real Madrid'le sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

İspanyol basını Athletic'de yer alan habere göre, Fransız yıldızın Real Madrid'le sözlü olarak anlaşmaya vardığı ancak henüz resmi imzalar  atılmadı. 

PSG son şansını deniyor

Fransız yıldızı takımda tutmak isteyen PSG ise son şanslarını deneyerek yıldız oyuncuyu kadrosunda tutmanın yollarını arıyor. 

Uzun zamandır Real Madrid ile anlaşacağı ve İspanyol ekibe katılacağı konuşulan Mbappe'nin transferinde ise Madrid ekibinin elini en çok bonservis vermeyecek olması rahatlatıyor. PSG ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mbappe, bonservis bedeli olmadan Madrid ekibine katılacak. 

Maaşı ise rekora koşuyor

Mbappe'nin Real Madrid'le sezon başına net 50 milyon Euro ve 100 milyon Euro prim karşılığında anlaşmaya vardığı ise Fransız basını tarafından iddia edilmişti. 

Paris Saint Germain formasıyla bu sezon 45 maça çıkan Mbappe, 36 gol ve 26 asist kaydederek Fransa liginin kazanılmasında önemli rol oynamıştı.