Pençesini Türkiye'nin böğrüne doğru vurdu... Tırnaklarını geçirdiği yerden kanama başladı. Asıl öldürücü darbe o gün olacak

Afrika aslanın sıcaklık pençesi Türkiye'ye doğru sallandı. Türkiye'de kanama yani sıcaklık oluşturan Afrika aslanı asıl sıcaklıkları 13 Temmuz'dan sonra yapacak.

Pençesini Türkiye'nin böğrüne doğru vurdu... Tırnaklarını geçirdiği yerden kanama başladı. Asıl öldürücü darbe o gün olacak

Türkiye için "Allah sıcaklık konusunda sonumuzu hayır eylesin" yorumları yapılmaya başlandı. Afrika aslanı sıcaklık konusunda pençesini Türkiye'ye geçirdi. İlk sıcaklar yani ilk kan da dökülmeye başlandı. Meteoroloji uzmanlarından da konu hakkında önemli açıklamalar gelmeye başladı. 

Meteoroloji uzmanları tarafından yapılan değerlendirmeye göre asıl sıcaklıklar yani asıl kanın döküleceği tarih 13 gün sonra olacak. Afrika aslanı o güne kadar Türkiye'yi pençeleriyle vurmaya devam edecek. Kalbe ulaşmaya çalışacak. 

18 TEMMUZ'DA ÖLDÜRÜCÜ DARBE GELİYOR

Meteorolojij kaynaklardan aktarılan bilgiye göre ise Afrika aslanının Türkiye'ye vuracağı asıl darbe 18 Temmuz'da olacak. 18 Temmuz'u yaşamak bile istemeyeceğimiz şimdiden dillendirilmeye başlandı. 

İSTANBUL İÇİN 42 DERECE UYARISI

Afrika aslanı tarafından asıl İstanbul'a korkutucu bir darbe de vurulacak. Aslanın pençeleri nedeniyle İstanbul'da 42 derece sıcaklıklar görülebilir. İşte siz o vakit kendinizi korumaya alın ve iyisi mi evden çıkmayın.